Partyflock
 
­ Nederland

Kommune · curated by Nathan Surreal

gepubliceerd door , op
Naast al het festivalgeweld van aankomend weekend staat er nog een heel mooi feestje op de planning. Aankomende zaterdag wordt de tweede editie van Kommune gehouden. Kommune is tegenwoordig officieel het kindje van Nathan Surreal en zal hij als curator zorg dragen voor alle volgende evenementen.

Waar de eerste succesvolle editie in het Cruquiusgilde werd gehouden, is nu gekozen voor die andere plek in Amsterdam die minstens net zo speciaal is - namelijk Ruigoord. Zoals je van Ruigoord gewend bent, gaan ze lekker lang door en kunnen mensen hun armen en benen losgooien tot 8 uur in de ochtend.

Als er een Spaanse reïncarnatie zou zijn van Detroit Techno dan is het zeker Eduardo De La Calle De Spanjaard laat zijn platen thuis en zal deze nacht een (live) set ten gehore brengen. Wie zeker wel de beste vinyls meeneemt is Rush Hour's Interstellar Funk De Nederlandse artiest die vorig jaar furore maakte met zijn hit 'House Train', staat garant voor een diepe duik in het zwarte goud. Voor deze editie heeft Nathan ook goede vrienden, UNISOL, weer uitgenodigd, en als kers op de taart zal de curator zelf ook nog een plaatje leggen.

Het belooft weer een mooie avond te komen. En om alvast in de sfeer te komen heeft Kommune sinds kort ook een podcast serie, waar Kaap als laatste een fijne mixtape in elkaar gedraaid heeft: