Partyflock
 
­ Nederland

Stijlvol vervoer vanaf Dancevalley

gepubliceerd door , op
DTF Productions combineert transport en afterparty in uniek concept :)

HIP Afterparty biedt feestganger stijlvolle uitweg na Dance Valley ;)

Amsterdam - DTF Productions organiseert op 3 augustus de HIP 2002 Afterparty.
HIP staat voor House In Progress en is een uniek concept waarbij de feestganger na afloop van Dance Valley, het grootste openluchtfestival in Europa, met een luxe partyboot vanaf Spaarnwoude kan meevaren naar Amsterdam Centraal Station. DTF Productions denkt met dit drijvende concept te kunnen voldoen aan de verschillende eisen van het festivalpubliek.

De organisatie van DTF Productions kwam op het lumineuze idee transport en afterparty te combineren tijdens de dramatische afloop van Dance Valley vorig jaar. Ook zij werden in de nacht van 3 augustus getroffen door het noodweer en de chaos rondom het persoonsvervoer. Daarom besloten zij van het logistieke probleem van UDC (organisatie Dance Valley) hún oplossing te maken.

De partyboot heeft een capaciteit voor 1000 feestende mensen en biedt verschillende muziekstijlen per dek. Gerenommeerde dj’s als 100% Isis (Dance Valley), Da Goose (Rubber Visions) en Koris (SubVision Switzerland) zullen hun opwachting maken. Omdat de organisatie ervan uit gaat dat zijn bezoekers het naar hun zin hebben gehad, is er een grote ruimte gecreëerd waar zij onder het genot van een hapje en drankje kunnen uitrusten en enerverende festivalervaringen kunnen uitwisselen.

De boot zal rond middernacht afmeren in Spaarnwoude om uiteindelijk rond 2 uur achter het Centraal Station in Amsterdam zijn loper uit te leggen.'

Voor de onvervalste danceliefhebber bestaat er de mogelijkheid om de HIP afterparty nog tot 5 uur voort te zetten. Het gloednieuwe drankje HYPE Energy Drink zal hierbij voor de nodige energie zorgen.

Voor meer informatie kunt u terecht op
http://www.hip2002.tk/
Kaarten zij onder andere verkrijgbaar op http://www.dancetickets.nl/

64 opmerkingen

Ik moet zeggen dat ik niet naar DV ga maar dit lijkt me wel echt supergaaf moet ik zeggen!! Super idee!
Zeker relax! Bijna jammer dat ik dan in Spanje zit.
We gaan met de auto, dus die boot zullen we niet zien, maar het klinkt goed en gezellig. Ik hoop maar voor ze dat er geen dingen fout zullen gaan.
 
Waar slaat dit NU weer op?
De capiciteit is 1000 man, hallo????
Willen ze 30 keer op en neer gaan varen dan?
UDC&DTF&HIP SUCKS
maak er maar 40 van! :D

uitgegaand van t feit dat alle 40.000 mensen willen gaan that is!! ;-)

(k)
laatse bericht is dat er weer 1000 kaarten extra voor de verkoop zijn uitgegeven. (zijn precies die mensen die op die boot mee gaan natuurlijk):-)
laatste aanpassing
 
2 Ptje,
hahaha ja ok, maar zullen wel meer als 10.000 mensen met de auto komen neem ik aan?
En wat je nu gaat krijgen is dat er om 14 uur s'middags al op die gare boot gaan zitten wachten,omdat er anders geen plek voor ze is.
Slaat echt werkelijk nergens op.
 
Tjah... eerst 72 euro voor een kaartje betalen en dan nog is 20 euro voor een boot... Tjah, die mensen verdienen weer lekker veel. Dit mogen ze nar vorig jaar best wel ff wat goedkopen maken. Dance valley heeft heel wat goed te maken!
 
Ben eigenlijk nu wel benieuwd hoeveel mensen er nu ECHT komen nu er iedere keer weer kaarten in de verkoop gaan...

To Mohawk --> Coole profiel pic !! :-)
 
TonyM, doe eens niet zo kortzichtig

:kots:
2 supermuttley, thanxs dude!!

oke, maar je staat dus vanaf 11:00 op het HQ veld om daarna dus nog 5 uur op een bootje rond te dobberen NA Dancevalley?? denk niet eens dat ze die boot vol krijgen hoor! Ik heb het na zo'n feesy wel lichterlijk in m'n beentjes zitten hoor!
laat die boot fdan richting hemkade varen spring ik er daar wel uit
 
P-kay je hebt gelijk man! Overal waar ik iets van hem zie staan is alleen maar gezeur dat dit niet goed is dat niet goed! REGEL JIJ HET DAN!!!!
 
2 P-kay waar staat DIT nu weer op??
Kots op jouw!
Kortzichtig heeft hier niks mee te maken het is een voorspelling!
2 de nerd hier boven wie ben jij in god's naam om dat te kunnen beoordelen?
Precies, NIEMAND.
You suck 2 met die o zo goeie organisatie van je.
verder alles goed?
 
Lijkt mij een koel feestje dit...
Een omgebouwde asielzoekersboot? Het lijkt er wel op als ze 2000 mensen op een boot met een capaciteit van 1000 gaan proppen...
Beetje jammer. :vaag:
laatste aanpassing
 
Zeik s niet zo, vorige Flatliners boot feestje was erg koel...
 
psies x-pornstar, zeik s niet zo

t ging mij om dit zinnetje "UDC&DTF&HIP SUCKS"
dat je bij voorbaat al loopt te blèren

goeie voorspelling overigens! (Y)
 
Aha op die fiets, nouja ik kan daar op zich goed over oordelen want ben naar meerdere feesten van UDC geweest, en "nieuwe" organisaties die met UDC in zee gaan?? Hahaha beetje stom vind je niet?
Dus vandaar die zin.....
Nou, ik vindt het een super idee en ga ff kijken of er nog kaarten zijn. Dan de auto maar in A"dam zetten. :bounce:
 
wat een stress hahahaha
TonyM. Even voor de duidelijkheid, wij werken onafhankelijk van UDC. Dit feestje wordt georganiseerd voor mensen die na Dance Valley nog willen afteren en geen gezeik willen met vervoer en dergelijke. En door mensen die nog idealistisch bezig zijn binnen de dance scene, dus niet om de bezoeker onnodig vele € lichter te maken. Toch een aantal leuke reacties hierboven, thanx ;-)
 
2 DTF ok dat is dan dat.
Maar zeg nou zelf , er kan maar 1000 man op die boot, en dat terwijl er 40.000 bezoekers komen.
Das toch een beetje raar, vind je niet?
Maar goed evengoeie vrienden, ik ben zelf toch op Nature One.
En was/is MIJN voorspelling.
(fouten onder voorbehoud) ;)
 
je denkt toch niet dat 40.000 man op die boot willen TonyM??
ten eerste gaat waarschijnlijk een derde al met de auto, daarnaast wil de helft van de bezoekers weg als het feest afgelopen is, er zullen waarschijnlijk meer mensen op die boot willen dan dat mogelijk is, maar ja datzelfde heb je met feesten die uitverkocht zijn, je kan niet iedereen tevreden stellen, degene die niet op de boot kunnen gaan gewoon met openbaar vervoer naar huis lijkt me...

sim-pel zat toch?
idd

tonyM waar je je allemaal wel niet druk om kan maken.
 
Ja dat heb ik ook helemaal boven aan geschreven,als je kan lezen?
Ach moet wat te doen hebben he, in mijn werkeloze bestaan.
 
schrijf mij maar alvast in, ik ben het niet zo gauw zat
Ik stel voor dat iedereen TonyM lekker met rust laat ! Het is gewoon een dom kutidee ! Niks stijlsvols aan ! Laat die gozer lekker zeiken. Ik zie dat de mensen met de grote bek niet in de regen hebben gelopen vorig jaar ! DV heeft idd wat goed te maken, maar dat gaat op deze manier echt niet lukken !
laatste aanpassing
zat vorig jaar in Spanje!! dus ben er dit jaar zeker bij!! en ik ga ook zeker naar die afterpary!! super idee!! :bounce: :bounce:
 
Vorig jaar tot 5 uur 's ochtends in de regen gelopen om 10 uur was ik pas thuis en om 12 uur moest ik weer werken in de kledingzaak, dus???
Dus ???????????????????????????????????
Dus ben je stoer ????
Vond je het leuk dan ?!
Topfeesje hoor ! Tot het einde ! Dat was niet echt goed geregeld ! Of vond je van wel mister pornstar ?! Of vind je het gewoon niet erg als dingen kut geregeld zijn ?! Geen probleem hoor, na een hele dag stampen loop ik gewoon 3 uur door de regen, in me t-shirt ! Met plezier !
Dus....... Wat ben jij een kneus !
 
Dus is dit een reden om een leuk iniatief van DTF en Flatliners de grond in te stampen en mij een kneus te noemen?

Beetje jammer van je...
Ach. 1000 mensen maar????? Stop er meer op en t zinkt vanzelf.

MindDesireMindAction.

Cu at NO
Dr gaan toch niet 40.000 mensen naar een afterparty!!! Ik vind het een supergoed id.

Als je alleen naar de organistaie van dat feest kijkt. De mensen die naar deze afterparty willen kunnen nu meteen vanaf DV al beginnen. En niet eerst 5 uur in de file staan en dan dus niet meer kunnen feesten
 
Mike, neem een prozac of zo

jezus zeg ik wist niet dat een IQ ook onder de 0 kon zitten
Ach jammer dat het allemaal zo duur is. De enige regen die ik vorig jaar had was om half 1 onder de douche :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
'Maar' 1000 man op 'n boot? Wees blij!! met 600 man was Hardliners al een goede tropische dierentuin.... DTF heeft toch niks met UDC te maken? Dan hoeven ze dus ook niet voor 40.000 man te zorgen. Go DTF zou ik zeggen! Puik plan!! Die vaart ligt er toch voor de deur... Dat niemand ooit eerder.... Of vorig jaar.... na jah!
Als je bang bent de boot te missen (*) is er een goede oplossing: regel zelf een boot!! Eentje die naar Zaandam vaart, eentje die naar Utrecht of Arnhem doorvaart, eentje naar R'dam.... We zijn toch in Nederland groot geworden met ons watergebruik??? Volgens mij is een tweede boot ook nog makkelijk vol te krijgen, en dan vind je zo een (party-)rederij die er oren naar heeft. Bijna net zo makkelijk als al die bussen die overal door mensen worden geregeld...
Zou bijna toch willen gaan, maar dan denk ik terug aan Nature One vorig jaar, kijk nog eens naar m'n polsbandje van toen, en blijf toch bij Nature One dit jaar... Als DV 40.000 man blijft volgend jaar, en er weer een boot vaart (misschien ook heen?) ben ik er zekerss bij!!!

En nog eentje voor een organisatie met lef: huur een verlaten boorplatform net buiten de territoriale wateren... Fantaseer zelf maar over wat voor feesten je daarop zou kunnen geven.... Pendelen vanaf de kust...
 
2P-KaY laat mike met rust, zijn iq zit zeker niet onder nul, ik ken hem verder helemaal niet, maar als je hulp erbij krijgt reageer je meteen zo,echt beetje triest.
En het idee sucks gewoon!! klaar uit, het is een mening, en dat is vrij toch,of niet meer na fortuyn????????????????
 
Nee gozer je ben te laat met je eigen mening..............
(C.C.R)
 
Bedankt Ray.
 
haal nou asjeblief Fortuyn er niet bij...volgens mij weet je niet eens waar ie voor stond, maar dat terzijde.

die Mike komt hier binnen banjeren met van die loze opmerkingen, beetje fatsoenlijk discussieren is er niet bij, loopt gelijk te schelden en noemt Porn een kneus. Dan kan je bij anderen ook niet verwachten dat ze poeslief gaan doen, denk toch na man.

Wat het idee betreft, waar het hier nog steeds om gaat!!....jij VIND het 'sucken', dat is iets heel anders als dat het een slecht idee IS, je kent DTF en HIP nog niet eens, je hebt nix van ze gezien en je loopt bij voorbaat al te blaten dat het nix is, hoe bedoel je kortzichtig?!?
Kijk dat je iets tegen UDC hebt moet je helemaal zelf weten, kan ik mee inkomen hoewel ik het zelf niet heb.
Maar ga nou niet zo ontzettend lopen blaten terwijl je ergens geen moer vanaf weet...


en nu weer ontopic!
He mensen doe is ff normaal tegen elkaar kom op zeg ik vind het echt wel een super idee hoor ik hou het alleen niet vol, maar dan hoef je het toch niet gelijk de grond in te trappen, anders loop je weer lekker een paar uurtjes door de regen, die gasten van de DTF hebben gister al gezegd dat ze het niet voor het geld doen dus die bedoelingen zijn echt wel oke hoor!! en wat schiet je er nou weer mee op om elkaar af te gaan zeiken??!
2misterpornstar-> Het initiatief om een afterparty te organisren is geen gek idee, maar om dit als vervoersmiddel na DV te promoten slaat nergens op (Zoals in het bovenstaande verhaal wordt gesuggereerd)! Dat is wat we afzeiken ! Niet dat bootfeest, want ik ben er nog nooit geweest. Dat ik jou een kneus noem, is door jou manier van praten. Eerst zeg je dat er niet gezeken moet worden, terwijl iemand z'n mening geeft over het 'geniale' idee dit als vervoersoplossing te bieden. Daarna kom je tof doen dat het jou allemaal niet kon schelen vorig jaar. (Alle problemen)En ja moest nog naar je werk ook ! Stoer hoor ! Ik vond het vorig jaar WEL ZWAAR KLOTE dat ik door de regen 3 uur naar me auto moest lopen ! Door jou manier van praten zeg je min of meer zeur niet en ik vind dat ik dat zelf wel mag bepalen, net als alle anderen !

2P-Kay-Einstein-> Fatsoenlijk disuccieren moet van 2 kanten komen. Van een fatsoenlijke discussie was al geen sprake meer. En die IQ-opmerking bewijst ook maar weer dat je geen idee hebt waar je over praat. Weet je eigenlijk wel wat een IQ inhoudt ? En dan bedoel ik niet waar het voor staat ! Je denkt zeker dat je een nogal intelligent mannetje bent omdat je studeert ?! Waar bemoei je je mee man ?! Je mag toch verdomme je mening geven of niet soms ?! En meneertje pornostar ondermijnt mijn mening (en die van Tony), dus reageer ik daar op !
En Fortuyn erbij halen ????? Dat doet ie helemaal niet ! Hij heeft het over na Fortuyn (de periode na..) ! Omdat hij (Fortuyn) ook z'n mening gaf, maar dat schijn je niet helemaal goed te hebben gelezen ! Plus denk ik dat jij ook niet eens wist waar hij voor stond ! Of heb je z'n boek gelezen ????
laatste aanpassing
 
mannetje

je snapt het niet, kalmeer eerst eens een beetje. Ik weet wat IQ inhoud ja, ik weet ook waar het voor staat, ik vind mezelf niet ontzettend intelligent, maar wel een stuk intelligenter als dat jij OVERKOMT (voordat we daar weer stennis mee krijgen). Je mening mag je geven, tuurlijk, daar is dit hele gedoe voor opgezet, maar doe dat op een FATSOENLIJKE manier in plaats van gelijk als een kip zonder kop te blaten dat het een kutidee is, Pornie een kneus te noemen etc.
Wat Fortuyn en zijn ideeën betreft, daar gaat het al helemaal niet over, het maakt ook geen HOL uit of ik wel of niet zou begrijpen waar die man voor stond. Het ging er mij meer om dat het er geen reet mee te maken had en dat die vergelijking gruwelijk overdreven was

en nu, voor de 2e keer, weer ON-TOPIC!!
laatste aanpassing
 
Tuurlijk is het niet koel om de hel nacht door de regen te dwalen met duizenden anderen over een weg waar geen einde komt, maar ik heb diezelfde dag een paar uur daarvoor wel een hele koele gezellige dag gehad, die ik niet snel zal vergeten en om konstant maar weer negatief te doen, positief doen kost net zo veel moeite hoor, misschien zelfs wel minder...

En nee ik ben geen love, peace en blabla hippie, maar relex gewoon wat meer, ik zit hier heus niet om jou uit je tent te lokken hoor...

:-)
 
we heten niet allemaal Randomaestro
 
Wies dat?
Artiest {SHOWLIST artist 1438, 1374}
Nou ik denk dat er sowieso geen 40.000 man met de boot mee wil. Ga maar na, het hele HQ gebied die 12 uur hebben staan beuken op HArdhouse willen echt niet met een boot mee waar 100% draait (met alle respect voor haar). Ik zou er in ieder geval gillend gek worden. Voor de lui van de mainstage is het wel een goede uitkomst.
Nu voor de 2e keer on-topic ? Dat bepaal jij ff-tjes ? Nu voor de 1e keer: FY !
Ga ook nog es verkondigen dat ik het niet zou snappen. Dit soort dingen bedoel ik nou. Tuurlijk krijgen we daar stennis over. Wat snap ik niet dan ????? Dat ik het afzeik oke, daar kan je het mee eens of oneens zijn, maar mijn mening ondermijnen is niet fatsoenlijk discussieren. Dat gebeurde er in 1e instantie. Daar maak je mij pissig mee. En dat het een kut-idee is, is geen geblaat (als een kip zonder kop, weer zo'n slimme van je), maar een weloverwogen opmerking met, en dat geef ik toe, de pijn in me poten van vorig jaar nog bijna voelend.
En wat Fortuyn betreft, nogmaals, het gaat niet om hem of om z'n ideeen, maar om het tijdperk na z'n dood, waarin men niet meer kan zeggen wat men denkt ! Denk ook aan alle andere politici en musici die nu worden bedreigd. Maar dat SNAP je zeker niet.
laatste aanpassing
 
wat jij wil gozer :z

ik ga hier niet verder op in, aangezien dit het forum niet is, als je er echt verder op in wilt gaan maak je maar een topic hierover

gegroet onwetende :P
Zou ik ook niet doen als ik jou was
 
pfffff

lulletje dat je bent

ik lul je er vierkant uit als het moet

maar dit is niet de plaats er voor

:kots: :kots:
Ik merk het !
Goed argument ook, niet de plaats ervoor !
Hoezo, is dat tegen de regels ?! Hahahaha.
Laat me niet lachen. Je hebt geen idee wie je tegenover je hebt kankermongool !
 
Waarom meteen loze bedreigingen als iemand het niet met je eens is?
 
goed, je wilt het hier doen? vooruit

met je FY, denk je dat ik niet weet waar het voor staat of probeer je het mooier te laten lijken dan dat het is? Als je het over dingen hebt als "je ondermijnt mijn mening" komt dat een beetje dictatoriaal over, ik ben het er niet mee eens, dat kan en mag, verder ben ik het niet eens met de manier waarop je het naar buiten brengt. Dat is gewoon lomp, getuigt van buitengewoon weinig respect naar een organisatie toe waarvan je het bestaan niet eens wist, en het komt gewoon dom over. Dan zeg ik er dus wat van ja...gek he? Ik lijk idd wel gek om een debiel als jij iets duidelijk te willen maken...

Nogmaals, als je het een kutidee VIND (want het is je mening, dan IS het niet gelijk zo, je bent geen jezus), zeg dat dan op een normale manier!

Nogmaals over Fortuyn, als je de moeite neemt om mijn stukje te lezen en te BEGRIJPEN, zie je dat ik praktisch hetzelfde zeg als jij, maar voor een debiel als jij zal ik het wel ff voorkauwen:

p-kay: Wat Fortuyn en zijn ideeën betreft, daar gaat het al helemaal niet over
mike: En wat Fortuyn betreft, nogmaals, het gaat niet om hem of om z'n ideeen

wat nou tijdperk na zijn dood?? tijdperk van 2 maanden? Ben jij sindsdien bedreigd omdat je je mening gaf? Werd je gelijk de mond gesnoerd als je zei wat je denkt?
NEE dus wat the fuck zit je je nou aan te stellen, enige reden dat je dat zegt is omdat half NL dat loopt te blaten, sinds de dood van Fortuyn heb ik geen FUCK zien veranderen wat dit betreft, en daarom zei ik dat die vergelijking overdreven was en er geen reet mee te maken had

dus ik snap het wel degelijk, mannetje

met mensen uitschelden voor kankermongool maak je jezelf alleen maar belachelijk

dat hoef ik hier dus verder niet te doen, vandaar dat dit mijn laatste inbreng hier is, zie het dus vooral maar dat je me hebt uitgeluld, dan kan je ook weer zonder tranen slapen vannacht
:kots:
Lijkt me een leuk idee anders EEN AFTERPARTY MET 40.000 MAN,kan je het dan nog wel een afterparty noemen?waar zou je het moeten houden dan? Op een vliegdekschip ofzo.Das pas leuk in een slootje van 30 meter breed.Duurt het eesrt een paar uur voor iedereen aan boord.Kan iedereen die met de auto is ook gezellig naar die afterparty: ruimte zat toch.Lijkt me hartstikke leuk: maandagochtend vier uur thuis. GATVERPIELLEKES DAS PAS LEKKER
En dit jaar als extraatje op het 8 uur journaal als het gaat regenen kapseizende boten ! Whehehe.
 
amvita : ik denk dat je gadverpillekes bedoelt
 
hey....wat vet
 
heel koel idee...

Verder: UDC rules...ze hebben echt de vette feesten: Dance Valley, Impulz etc.

Ze hebben allemaal wat extra's. Niet de voorgekauwde feesten van ID&T waar je behalve de muziek geen verassingen tegen zal komen.
 
Artiest Remy Kruyer
Line up:

Techno:

100% isis
Quintin
Sean Matters
Michel

Hardtrance:

Koris
Vinny & Linz-6
Dominic & JC

Rub.Ber Room (discoclassics):

Da Goose
Pim Warnars
Goed idee, ik denk dat jullie de boot wel vol krijgen. Meer als 1000 man zou de sfeer niet ten goede komen denk ik op een boot.
Ik hoop trouwens niet dat het een zelfde soort boot als hardliners is....
Ik hoorde uurtje of 2 terug op de radio dat het toch niet was toegestaan deze partyboot??
Was op de radio dus zal vast geen neppe info zijn..
Schijnt te zijn verboden omdat je dan de weg moet oversteken waar (pendel)bussen op en af rijden..
Te gevaarlijk zou t dus zijn..
Ben benieuwd in hoeverre t echt geschrapt is..