Partyflock
 
­ Nederland

Timetable Dance Nature bekend

gepubliceerd door , op
Het festival 'Dance Nature' is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival kent een spetterende line-up met DJ's als La Fuente, Sidney Samson, ROOG, Dyna, Erick E, The Flexican en vele anderen. Het festival telt maar liefst 14 acts. Over een maand vindt dit veelbelovende evenement plaats, waarvan nu ook de timetable bekend is. Sidney Samson (Dance) en Erick E (House) zullen het evenement afsluiten.

Sidney Samson heeft onder meer een grote hit gehad met 'Riverside' die zelfs de nummer 2 positie haalde in de Engels Chart. In 2014 bracht hij samen met zijn vrouw Eva Simons het nummer 'Celebrate the Rain' uit voor het TV-programma The Hit. Deze haalde plek 25 in de Nederlandse hitlijsten. Erick E is vooral bekend van de enorme hit 'The beat is rockin' uit 2006 en de remix van 'Shed my Skin' die hij samen met ROOG opnam.

Op het festival zullen Dance en House centraal staan. Maar er zal genoeg ruimte zijn voor invloeden uit de Hip Hop en R&B. Het is nadrukkelijk de bedoeling om zoveel mogelijk muziekstijlen die passen binnen de hedendaagse Electronic Dance Music de revue te laten passeren. Er is daarom bewust gekozen voor artiesten als The Flexican en Dyna die het ook aandurven om andere muziekstijlen in hun set te verwerken.

Het festival vindt zaterdag 12 september van 12.00 tot 22.00 uur plaats op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven. Een prachtige locatie die bovendien goed bereikbaar is, ook via het Openbaar Vervoer. Bovendien biedt deze locatie de mogelijkheid om het festival een bijzonder karakter en veel sfeer te geven.

De reguliere kaarten voor het festival kosten € 32,50. Maar kaarten zijn ook verkrijgbaar via Ticketveiling. Daarmee blijft het voor iedereen een toegankelijk en betaalbaar evenement. De VIP-kaarten zijn inmiddels uitverkocht.