Partyflock
 
­ Nederland

Toffler presents ROD

gepubliceerd door , op
Na zijn DJ sabbatical kwam deze Rotterdamse DJ keihard terug en niet alleen onder zijn eerste artiestennaam, maar ook onder zijn techno alias ROD aka Rod Malmok. Sindsdien doet hij vele harten sneller kloppen met zijn opzwepende techno sets die variëren van alles tussen diepe ambient techno tot aan het hardere beukwerk aan toe. Met name zijn RODnachten in voormalig TrouwAmsterdam hebben menig liefhebber adembenemende herinneringen bezorgd. Ook als producer maakte hij furore met ijzersterke releases en remixes die werden uitgebracht op gerenommeerde labels als Klockworks, CLR, Figure, Soma en Balans.


ROD – Malmok One (Klockworks)

Dit alles leidde ertoe dat ROD met regelmaat wordt uitgenodigd in het buitenland op avonden van artiesten als Ben Klock, Chris Liebing en Ben Sims. Inmiddels stond hij al in gerenommeerde internationale clubs als Berghain en Concrete, maar is hij ook veelvuldig op de Nederlandse festivals te vinden. Zo nam hij al plaats achter de decks bij Awakenings, Welcome to the Future, 909 en Dekmantel.


ROD – 60 min boiler room

Zaterdag 8 augustus is dit techno fenomeen klaar om je vijf uur lang om de oren te gaan slaan in de tunnel en dat mag je absoluut niet gaan missen!

Tickets bestel je voor €10 bij koop tickets