Partyflock
 
­ Nederland

Tom Harding & JP doen hardhouse herleven in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 11 december presenteren de legendarische hardhouse DJ's Tom Harding en JP een bijzondere line-up in twee zalen van de Melkweg met Der Dritte Raum, DJ Misjah b2b DJ Tim en DJ Per. Zelf zullen zij The Max zaal onder handen nemen met hun sets. De voorverkoop voor deze avond start maandag 3 augustus om 10:00 uur via de website van de Melkweg en Ticketmaster.

Tom Harding en DJ JP laten de gouden hardhouse tijden herleven met een glorieuze line-up in twee zalen van de Melkweg. Na jaren van stilte lijkt de muziekstroming weer helemaal terug van weggeweest; de heren verkopen al 2,5 jaar met gemak de Melkweg uit en ze hebben hun eigen podium op Dance Valley.

Net als in het verleden zal de Oude Zaal het toneel zijn voor de meer techno georiënteerde muziek, met o.a. een speciale 3-uur durende openingsset van DJ Per, gevolgd door de heren van Der Dritte Raum die alle hits zullen spelen van hun befaamde LP 'Wellenbad'. Als afsluiter zullen DJ Misjah en DJ Tim een ouderwetse drie uurs b2b set geven om de avond op een waardige techno manier af te sluiten. The Max zal het domein worden van Tom Harding en DJ JP. Na een warming-up set van JP zal Tom Harding op zijn manier de zaal wederom opzwepen tot ongekende hoogte.

1 opmerking

Geweldige sets van beide heren afgelopen zaterdag op de HQ stage @ Dance Valley! Deze pakken we dus uiteraard mee :bounce: :bounce: