Partyflock
 
­ Nederland

Roger Sanchez vanavond in Escape Amsterdam

gepubliceerd door , op
Na een aantal legendarische shows in Escape is het tijd voor één van de USA house pioniers om weer terug te keren in een Amsterdamse DJ booth. Ondanks een zeer druk reis schema tussen Ibiza, Miami, Vegas en de rest van de wereld weet Roger Sanchez zijn weg terug te vinden naar Escape met een midzomer-show op vrijdag 31 juli!

Roger Sanchez is een van de grootste house legendes in de muziekindustrie en hij behoeft eigenlijk geen uitleg. Roger startte zijn carrière in de late jaren 80 in Queens, waar hij als hij als jong ventje werd blootgesteld aan de vroege roots van de hip-hop uitbarsting in New York. Hij begon als aan break-dancer en graffiti artiest aan feesten in de Bronx mee te werken en werd door vrienden aangespoord te gaan draaien. Een lange carrière vol awards en een eindeloze tour over de wereld is hiervan het gevolg.

De muzikale support deze avond is in handen van niemand minder dan Bontan, Lucien Foort en Gabriel & Castellon. Al met al genoeg redenen om Nederland's bekendste club te bezoeken op 31 juli! Tickets zijn slechts €17,50 en beschikbaar via koop tickets.