Partyflock
 
­ Nederland

Cheetah viert verjaardag in Studio 80

gepubliceerd door , op
Cheetah
14 juli 2015
Kleine welpjes worden groot. Aanstaande zaterdag viert Cheetah haar eerste verjaardag. Precies een jaar geleden nodigde Marcel Vogel Sassy J, Eddie C, Mr. Mendel en KC The Funkaholic uit voor voor de eerste editie van zijn clubavond in Studio 80. Eén jaar, vele memorabele avonden en een tal van topartiesten verder, is Cheetah uitgegroeid tot een vaste prik bij veel muziekliefhebbers.

Een dergelijke mijlpaal vraagt dan ook om groep bijzondere artiesten, met een nog bijzondere muziekverzameling. SeverinoVerenigd Koninkrijk, bekend als een kwart van Horse Meat Disco zal een eclectische mix van oude en nieuwe disco en de lekkere house jams ten gehore brengen. Gevolgd door Jonny Rock Verenigd Koninkrijk, aka The Oldschool Rider, die onder een andere moniker, Afracan Sound System, Turkse muziek verzamelt, edit en mixt. Van deze digger-at-heart kunnen we een set verwachten die alle muzikale grenzen overschrijdt.

In de tweede zaal is het aan vaste gast, Mr. Mendel, en talent Moody Mehran, om de zaal op zijn kop te zetten. De avond zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een set van Marcel Vogel zelf.

Cheetah serveert op deze verjaardag geen taart, maar je krijgt wel de lekkerste beats voorgeschoteld.


Line-up: