Partyflock
 
­ Nederland

Nederweert Allstarz

gepubliceerd door , op
Zaterdagavond 24 april 2004 is het zover, knallende house beats en een zaal vol dansende jongeren zullen Nederweert laten schudden op haar grondvesten. Het is dan namelijk tijd voor Nederweert Allstarz, een nieuw dance evenement in discotheek Grand Madeira, waar een aantal regionale DJ talenten haar kunsten zal vertonen.

Van 20:00 tot 01:45 krijgt het publiek muziek voorgeschoteld uit een het hele spectrum van stevige dance; van oud tot nieuw, van bekend tot onbekend. Dit in tegenstelling tot vele andere feesten in de regio waar bijvoorbeeld enkel hardcore of enkel commerciële trance gedraaid wordt.

Het idee ligt eigenlijk vrij voor de hand. In Nederweert wordt weinig georganiseerd op dance-gebied, terwijl een grote groep mensen dit soort muziek tot haar favorieten rekent. Maar waarom wordt dan niet zelf het heft in handen genomen en naar een oplossing gezocht? Zo dachten Ad Steyvers, Dennis Verheijen en Geert Roemen er ook over en werden de handen ineengeslagen om samen een evenement op te zetten voor de regio.

Het drietal merkte al langer dat plaatselijke DJ's beter weten wat het publiek wil. "Waarom dure DJ’s neerzetten, als ze niet eens weten wat het volk wil horen?", is hun mening. Om juist die lokale dance scene te ondersteunen werd discotheek Grand Madeira als uitvalsbasis gekozen. Hier zal de organisatie onder hun pseudoniemen DJ Odd, DJ Vok en DJ Ogre samen met DJ R'b'N acte de presence geven. De naam van het feest was snel gevonden aangezien de DJ's uit alle uithoeken van gemeente Nederweert komen.

“Het plan is om een avond neer te zetten die voor iedereen vanaf 16 jaar toegankelijk is, zonder daarbij afbreuk te moeten doen aan onze muzikale wensen. We willen een concept neerzetten waarin alle stijlen vertegenwoordigd zijn, van hardtrance tot oldschool en van techno tot rave, zonder dat één van de stijlen de boventoon gaat voeren”, aldus de organisatie. “Daarnaast willen we het publiek kennis laten maken met muziek die normaliter niet wordt gedraaid; bekende nummers horen we al overal. Het is en blijft een experiment natuurlijk, maar het dancepubliek is wel toe aan verandering hoor.”

Natuurlijk is er over meer zaken nagedacht dan alleen de muziek. Zo zal de lichtshow die avond worden uitgebreid en wordt de entree zo laag mogelijk gehouden. Tenslotte is er naast de promotie middels posters, flyers en een promo-video, ook de website www.nederweert-allstarz.com opgericht, waar meer informatie omtrent het feest te vinden is.

De organisatie kijkt vol verwachting uit naar deze zaterdagavond en heeft er het volste vertrouwen in dat het een knalfeest wordt voor iedereen. Met andere woorden: zorg dat je er bij bent de 24e!

26 opmerkingen

Nederwiet? :D
Artiest {SHOWLIST artist 64951, 7068}
bijna ;)
 
regel beter geluid inne mad..
 
Whahahaha :X
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
hee DJ ogre ...je weet .......feest in de kiet..
Om 01:45 alweer naar huis?? Wat is dat nou voor een aktie..? Is der niet ergens een Afterparty?? :P
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
:respect: Zullen we t feest zondag 18 april onder Atmosphere dan nog maar n aantal keren aankondigen ?? ;)

Jammer dak r nie bij kan zijn maar Aquation gaat voor :bloos:

Suc6 in ieder geval boys (y)
 
Tja.....laat maar zitten
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin ;)

24ste: VOLLE GAS!!!!

Be There....
Goed bezig (Y) Manne, zetj um op!
Present de 24e!!! :yes:
Voll Gaass und los geht's!
:bounce: de Mad. op zien kop :bounce: Laotj gaon!!!
Wordt lache, da weet ik zeker!!! :D (hoop ik tenminste...:P)
 
sorry ogre ik ben nie van de partij..vrijdag ervoor al hardcore control en met de financie-e staat het niet zo super dus...
 
Ik ook niet Hard-X-Plosion (Y)
Jammers jammers jammers....maareuh kunne we wel voor een afterparty bij jouw terecht Manonnie??? :D
NEIJWIERT DE GE'X'TE
sorry dat ik t moet zeggu maar1:45 tik tak is net afgelopen!!!!!!
Tja dat krijg je als je geen nachtvergunning hebt...:(
als je pas om 11 uur naar het feestje toe gaat is dat een probleem maar aangezien we gewoon om 8 uur van de partij zijn :D niet zeiken... Feestuh!
Kijk die T-nus die snapt het tenminste...bij ons hoef je gewoon niet later te komen, het feest begint gewoon om 8 uur als de deuren open gaan :D