Partyflock
 
­ Nederland

Parade Open Air 24 en 25 juli in Den Bosch

gepubliceerd door , op
Parade Open Air
7 juli 2015
Vrijdag 24 juli - Parade Open Air 90's
's Hertogenbosch maakt zich op voor het meest zomerse 90's event van het jaar. Midden in het centrum op de Parade barst op 24 juli vanaf 18.00 het feest los. Parade Open Air neemt je back to the 90's. Daarbij horen natuurlijk de iconen die deze periode zo fantastisch maken. De organisatie trekt daarbij alles uit de kast om ervoor te zorgen dat de vrijdag net zo onvergetelijk zal worden.

En wat past er nou beter bij de 90's dan het boegbeeld van deze geweldige periode: Veronica. In de jaren 90 waren zowel de TV als Radio zender het bewijs dat niet voor niets deze periode zo immens populair was. De Parade Open Air 90'S gaat de samenwerking aan en nodigt daarom de resident DJ's van Radio Veronica uit om tijdens deze zomerse nacht alle bekende classics voorbij laten komen. Daarnaast maken de live acts de avond compleet:

Line up
Nakatomi
Party Animals
Twenty 4 Seven
Alice Deejay

Alleen al denkend aan deze namen vliegen de klassieke hits je om de oren. Parade Open Air is dan ook trots om deze live acts toe te kunnen voegen aan de line-up. Nakatomi scoorde een megahit met 'Children of the Night' en 'Free'. Natuurlijk is een 90's feest niet compleet zonder de Party Animals. Het aantal Happy Hardcore hits is bijna ontelbaar. Vrolijke maar stevige beats met het oerhollandse 'hakken' zorgt bij menig liefhebber dat het hart sneller gaat kloppen. Twenty 4 Seven bracht natuurlijk TV personality Nance voort maar was daarvoor immens populair met 'Take Me Away' en Slave to the Music'.

Zaterdag 25 juli - Parade Open Air!
Op de zaterdag 25 juli is eindelijk zo ver. 's Hertogenbosch ontvangt de top van Nederlands DJ's gemixt met het aanstormend talent van dit moment. Met een combinatie van House, Eclectisch en Future/ Deephouse zorgt de zaterdagavond ervoor dat je zolen onder je schoen eens goed zullen slijten en jou helemaal los laat gaan. Na de succesvolle editie van vorige jaar is het de organisatie ook dit waar weer gelukt om een line-up samen te stellen van een overtreffende trap.

Niemand minder dan Vato Gonzalez & MC Tjen voelen als geen ander aan wat het publiek beweegt. Trendsetters met de Dirty House Mixtape's hebben ze hun naam meer dan waar gemaakt en weten, waar ze ook komen, direct de toon te zetten. De organisatie heeft ondanks het drukke schema van deze waardige headliner er toch voor weten te zorgen dat regio 'S Hertogenbosch op de route ligt.

La Fuente is het toonbeeld van energie achter de DJ Booth. Menig vrouwenhart gaat sneller kloppen zodra hij achter draaitafels staat. Zijn verschillende releases op het bekende dance label Spinnin zorgen ervoor dat zijn carrière nu ook internationaal een vogelvlucht neemt.

Als resident dj van grote clubs kan Stefan Vilijn niet in dit rijtje ontbreken. Dubbel en dwars heeft hij zich meer dan bewezen in de latin sound met tracks als 'Jasmin Garden' en zijn remix van 'Labanta' maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Stefan Vilijn is bezig met een opmars in de echte house sound. Zijn laatste remix van de klassieker 'Boogie Down' van Erick E laat zien dat zijn keuze juist is.

Technisch bestaat er bijna geen betere house DJ dan Michael Mendoza. Zodra zijn handen aan de knoppen zitten van de mixer weet je dat je niet meer stil kan staan. Neem daarbij altijd een vooruitlopende platenkeuze en je hebt de garantie om je handen omhoog te gooien. Van jongs af aan is hij gesupport door DJ's als ROOG, Benny Rodrigues en Sunnery James & Ryan Marciano en dat blijkt niet voor niets.

Een vleugje Brabants mag niet ontbreken in de line-up van Parade Open Air. Publiekslieveling Biggi heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Waar hij eerst nog gebuikt ging onder de titel 'uncrowded king of eclectic' heeft hij zich de laatste jaren ontpopt tot held in deze scene. De eclectische sound zal ook onder leiding van Johnny 500 & MC Taylor extra kracht bij worden gezet. Deze Wonderboys uit Amsterdam gaan in rap tempo sky high en dat bewijst zich wel als je ze live meemaakt! De rest van het progamma zal worden aangevuld door local talents: Bobby Rock, Timotheus B2B Simon Kidzoo, Glenn Dale en MC Deejay.

Alsof dat niet genoeg is geeft Parade Open Air ook de kans aan jong talent om zelf mee te kunnen doen aan het event. DJ's kunnen doormiddel van het uploaden van een echte 90's mix op het facebook event: Parade Open Air.
Ook kunstzinnige types kunnen zich helemaal uiten! De organisatie geeft namelijk de ruimte aan creatievelingen om het festival op te pimpen met art en decoratie.
Op het gebied van Horeca en Organisatie is het mogelijk om ook daar een ondersteunend taak te vervullen. Parade Open Air wil namelijk de kans bieden voor lokale jongeren om ervaring op te doen en mee te denken. Aanmelden kan via de Facebook pagina.

Tickets
Tickets zijn te koop via koop tickets. De kaartverkoop gaat hard dus wacht niet te lang. De toegang is vanaf 18 jaar.

VIP
Dit jaar kan je als VIP naar Parade Open Air! Voor €85,- krijg je toegang tot het VIP deck, inclusief drank en fingerfood. VIP Tickets zijn verkrijgbaar via www.paradeopenair.nl en koop tickets.