Partyflock
 
­ Nederland

Line-up release UNITY - the Apocalypse | nieuwe locatie

gepubliceerd door , op
UNITY
22 juni 2015
FeestUNITY · The Apocalypse
Datumzaterdag 31 oktober 2015
WinactieUNITY actiegesloten
LocatieExpo Twente
UNITY heeft zich de afgelopen jaren stormachtig ontwikkeld en verkocht het afgelopen jaar steevast binnen enkele weken uit. Om UNITY niet een stap, maar een grote sprong voorwaarts te laten maken, hebben ze gekozen voor een nieuwe locatie. Deze locatie, die veruit de grootste is in de wijde regio, heet Expo Twente (Go Planet) en zal op zaterdag 31 oktober als decor dienen voor het grootste en heftigste UNITY - indoor event ooit. Met de grootste namen uit de hardcorescene spectaculaire shows en een beukende menigte, is juist dit het hardcore evenement dat jij niet mag missen!

Start verkoop
Na het geweldige succes van UNITY in zowel Atak als op Fantasy Island Festival zijn de verwachtingen hoog gespannen. Wil jij dit hardcore spektakel niet missen? Zorg dan dat je woensdag 24 juni om 19:00 uur klaar zit om jouw earlybird tickets te bemachtigen. Verkoop zal uitsluitend via www.hardcoreunity.nl plaatsvinden. Prijs tickets:

Earlybird:€ 22,50
Discount:€ 27,50
Regular:€ 32,50 ex fee.


Busvervoer
Via o.a. Event Travel en Party-Vervoer kun je het busvervoer regelen naar UNITY. Je kunt opstappen vanuit meer dan 100 plaatsen in heel Nederland. Naast een busplaats is het ook mogelijk een combikaart te reserveren. Binnenkort meer informatie via Facebook en www.hardcoreunity.nl.

UNITY will arise like never before...!



Line up
Angerfist Live
Partyraiser
Noize Suppressor Live
Mad Dog
Neophyte
Dr. Peacock Live
Miss K8
Nosferatu
Dyprax
Destructive Tendencies
AniMe
Bodyshock
DaY-már
Amnesys
Predator
Tommyknocker
Crossfiyah
MC Syco
MC Nolz

1 opmerking

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Dik! !