Partyflock
 

The Flying Dutch te volgen via livestream

gepubliceerd door , op
The Flying Dutch
2 februari 2015
Het nieuwe dance festival The Flying Dutch was binnen een week uitverkocht, maar kan op 30 mei aanstaande wereldwijd live vanuit de eigen huiskamer gevolgd worden. Vanaf 17.00 uur zijn 10 van 's werelds beste Nederlandse DJ's live te zien en horen via de livestream op de website van het festival www.theflyingdutch.com. De livestream schakelt tussen Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam en brengt DJ optredens, backstage beelden, helikopters, interviews en festival sfeer in beeld.

The Flying Dutch
Afrojack, Armin van Buuren, Fedde le Grand, Hardwell, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W en Yellow Claw. 's Werelds beste DJ's van Nederlandse bodem komen op 30 mei samen tijdens de eerste editie van het open air dance festival 'The Flying Dutch' dat op 3 verschillende locaties tegelijkertijd plaatsvindt: in het Olympisch Stadion in Amsterdam, in Ahoy Buiten in Rotterdam en op Strijp-S in Eindhoven. Alle 10 DJ's worden tussen 12.00 uur 's middags en 23.00 uur 's avonds met helikopters van stad naar stad gevlogen om steeds weer voor nieuw publiek op te treden. The Flying Dutch op 30 mei biedt ruimte aan 100.000 bezoekers verdeeld over de drie locaties.

Livestream
Zaterdag 30 mei 2015
Vanaf 17.00 uur CEST via www.theflyingdutch.com
Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam

3 opmerkingen

Gewoon SlamFM of Radio 538 aanzetten en je hebt je livestream!

Het zal wel weer een hoog HEEEE HOOOO Hitjes parade worden!
 
Ik ben heel benieuwd of er aandacht besteed wordt aan de beleving van de bezoeker of dat dit gewoon een cash cow is waarbij even verdient wordt.

Als je evenement de eerste keer na een week uitverkocht is dan zet je hopelijk alles op alles dat het onvergetelijk wordt.
georganiseerd door john ewbank, waar gaat het heen met de wereld, cash cow dussss!!! Mischien komt marco Borsato nog ff mc en!!