Partyflock
 
­ Nederland

PT Events presenteert wintereditie Grotesque Indoor Festival 2015

gepubliceerd door , op
Grotesque Indoor Festival
27 mei 2015
Het lag in de lijn der verwachting. Na een spectaculaire dag editie in het prille voorjaar van 2015 komt Grotesque nu met de aankondiging van een winter editie. Zaterdag 12 december mag met grote letters in de agenda's worden gemarkeerd. Deze editie gaat weer de nacht in en zal plaats vinden in de Utrechtse Central Studios. De line-up zal hieronder gepubliceerd worden. Het Grotesque team voegt hier aan toe dat er nog een ongekend grote verrassing plaats vindt in de nacht van het evenement. Laat het speculeren maar beginnen:) Deze surprise act wil je niet missen!

Trance in full effect!
Grotesque Indoor Festival zal weer veel liefhebbers trekken. De aankondiging is al op vele buitenlandse media gedeeld en de reacties op de line-up zijn waanzinnig. En laten we eerlijk zijn, deze is ook om van te smullen. Check hieronder de volledige line-up.



Super Early bird
Grotesque komt met een ontzettend lekker vroege vogels actie. Eentje die je liefst 60% korting geeft op de ticketprijs van €56,25 . Het betreft een 24uurs actie die start op woensdag 27 mei, 20.00uur. In de daaropvolgende 24 uur scoor je een ticket voor slechts € 22,50! Via koop tickets of koop tickets.

1 opmerking

 
Dikke line-up :D