Partyflock
 
­ Nederland

Laatste info Destress Festival

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag is het zover: de tweede editie van Destress Festival op industrieterrein de Brieltjenspolder in Made. De opbouw aan het enorme podium in de nog grotere tent is in volle gang. Destress Festival staat deze editie in het teken van 'The World Beyond' en dat gaat de bezoeker zeker ervaren. Heb jij je kaarten al in huis? De kaarten vliegen de laatste dagen de deur uit zorg dus dat je ze snel bemachtigd. Destress Festival biedt je weer één area met de aller beste freestyle-, hardstyle- en hardcore-namen voor €30. Check hieronder de timetable en alle latest info.

Timetable


Destress Festival Pendeldienst van Station Breda
De pendeldienst rijdt vanaf NS Station Breda. Bekijk hier de tijden waarop de pendelbus rijdt.

Vervoerspartners
Zoek je vervoer naar Destress Festival? Check dan ook de vervoerspartners op destress-festival.com

Parkeren
Auto's kunnen worden geparkeerd op de daarvoor aangegeven parkeerplaatsen. Fietsen dienen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig om je jas op te bergen.

Legitimatie en leeftijd
De minimumleeftijd voor Destress Festival is 18 jaar. Legitimatie is verplicht. Iedereen kan gecontroleerd worden. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Kopieën zijn niet toegestaan.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meenemen; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Pinnen
Het is mogelijke om te pinnen op Destress Festival, de organisatie raadt echter aan om voldoende contant geld mee te nemen om lange rijden en irritatie te voorkomen.

Weersverwachting
Op dit moment zijn de weersverwachtingen voor zaterdag 2 mei erg goed. Echter niets is zo veranderlijk als het weer. Zorg dat je je niet te luchtig kleedt. Een extra vest kun je altijd in je locker kwijt!

Overige info
Destress Festival warm up
Alvast in de stemming komen? Check Soundcloud voor enkele warm up mixen

Aftermovie Destress Festival 2014
Heb jij de Destress Festival 2014 aftermovie al gezien?


Official Destress Festival 2015 anthem trailer


Meer info vind je op destress-festival.com