Partyflock
 
­ Nederland

Sonic Planet feat. Miss Djax & Acid Junkies (live)

gepubliceerd door , op
Sonic Planet
30 maart 2015
Miss Djax is de alias van Saskia Slegers, oprichtster van Djax Records, een gerenommeerd label waarvan iedere echte techno, acid, of dans-freak in het algemeen wel eens van gehoord heeft. Doordat ze voortdurend bezig is met het pushen van nieuwe underground muziek, heeft Djax een reputatie opgebouwd die staat als een huis en heeft ze hiermee Eindhoven (Acidhoven) op de wereldkaart van de elektronische muziek gezet.

Acid Junkies begon in 1992 als soloprojekt van Stefan Robbers toen hij geïnspireerd raakte door de Acidpioniers uit Chicago, die zoveel psychedelische invloeden in de house hadden gebracht. Vlak voor de opnames van de eerste EP sloot Harold de Kinderen zich bij hem aan en begonnen in 1994 de liveoptredens. De groep had hier direct succes mee, aanvankelijk vooral in het binnenland. De groep trad op op Mayday in Belgie en Nederlandse festivals als Noorderslag, Lowlands en Dance Valley.

Support deze avond komt onder andere van Acid Burn vs Scorpion. Acid Burn is regionaal bekend sinds midden jaren 90 als organisator van de legendarische Technosis avonden. Samen met Scorpion gaat hij een live-set doen met een mix van Acid, Techno, Tekno & Electro.

Ook uit Eindhoven komt support door Jack Wax, een internationale artiest wiens label Flatlife Records veel steun ontvangt uit de Europese acid & techno scenes. Zijn visie over het verenigen van artiesten is niet onopgemerkt gebleven en zijn eigen producties en DJ skills zijn gerenommeerd zowel binnen als buiten Nederland aangezien zijn platen veel aandacht krijgen over de hele wereld.