Partyflock
 
­ Nederland

Russian Roulette - The party that shoots

anoniem gepubliceerd op
Russian Roulette - The party that shoots
3 april 2004
FeestRussian Roulette · The party that shoots
Datumzaterdag 10 april 2004
LocatieSans Souci Site
Bijna 2 jaar lang stond de locatie Sans Souci te Berlikum bekend als de tempel van de hardere stijlen in het noorden met concepten als The Zone en N-R-G. Sans Souci beschikt over een fantastische lichtshow en een ongekend goed geluid.

In oktober 2003 werd de stijl na een verbouwing aangepast tot grote spijt van vele bezoekers. Voor al die trouwe bezoekers is er goed nieuws, want er komen weer nieuwe concepten gericht op de hardere stijlen.

10 April is het tijd voor de eerste en wel Russian Roulette. De line-up zal bestaan uit 3 oude bekende gezichten van Sans Souci:

UZI - We zijn blij deze friese legende deze avond weer te mogen verwelkomen. Hij heeft al vele grote feesten op z'n naam staan waaronder Qlubtempo, X-Qlusive Holland, Thunderdome en Masters of Hardcore. Op Russian Roulette zal hij laten horen waarom hij zo'n veelgevraagde dj is en weer een weergaloze set neerzetten.

Domenique - Het is een tijdje stil geweest rond deze oud-resident van Sans Souci, maar hij heeft zeker niet stil gezeten. Samen met z'n goede vriend A*S*Y*S (Tracid Traxx) is hij de studio ingedoken en hebben ze 2 fantastische tracks geproduceerd. Deze 2 tracks komen binnenkort uit onder de projectnaam Future Tribes op het Straight On Black label. Deze avond zal hij zijn nieuwe sound ten gehore brengen, maar ook oude bekende klassiekers.

Spoon - Ook deze duizendpoot is een oud-resident van Sans Souci. Binnenkort zal z'n eerste productie uitkomen op z'n eigen jumpstyle-label Pop Up Recordings die hij samen met The Wacky Waxers (E. Toering & J. Ruiz) heeft geproduceerd. Deze avond zal hij het publiek weer tot een ongekend hoogtepunt gaan brengen met een mix van jumpstyle, hardstyle en oldskool.

Naast de vertrouwde, maar ook spetterende line-up staat er deze avond veel te gebeuren, maar om te weten wat zul je toch echt langs moeten komen. Het enige
wat we al verklappen is dat er Russian girls aanwezig zullen zijn.

Feest:Russian Roulette
Datum: 10 April
Lokatie: Sans Souci
Stad: Berlikum

23 opmerkingen

 
niet sans souci staat bekend als de tempel van het noorden wat betreft hardstyle feesten maar illegal vibes,oostpoort harlingen.waar je op 24 april en 24 julie weer voor weinig geld een geweldige nacht kunt beleven.
en sa ist mar krekt!

Preach for illegal vibes!
sans is leuk geweest nu loopt het zeker niet na die verbouwing daar en dan gaan ze toch maar weer met hardere stijlen beginnen??? wel cool voor domenique trouwens ben benieuwd wat je geproduceerd hebt jongen :yes:
 
Pff kuttent :kots:

:respect: Illegal Vibes :respect:
Werkzaam bij The Concern
Artiest Ruiz
niet sans souci staat bekend als de tempel van het noorden wat betreft hardstyle feesten maar illegal vibes,oostpoort harlingen.waar je op 24 april en 24 julie weer voor weinig geld een geweldige nacht kunt beleven.


en wie was er eerder met wekelijkse hardstyle feesten in het Noorden.........


respect wie respect toekomt....
Preciess!
 
Hahahaha!!!

1-0 :9
10 april??? jappa> In Qontrol :bounce:

Vond het wel een grappig dorpstentje,
maar beetje op uit gekeken,de sfeer vond ik ook niet altijd even gezellig daar..
Sluit bovendien behoorlijk optijd..
genoeg puntjes voor mij,om niet zosnel meer die kant op te rijden..

;)
 
Werkzaam bij Hornycrew
Sans Souci Toen het concept The Z-one er nog was, was het een toptent, heel wat mooie feestjes daarzo gehad nu is het allemaal dikke bagger...
Zal wel druk zijn met jong volk :P

iedereen zit toch op In Qontrol :)
Werkzaam bij Sans Souci
Snap soms niet dat sommige mensen niks beters te melden hebben.
Nou ik kom zaterdag even om het hoekje kijken... ben benieuwd!
 
Snap soms niet dat sommige mensen niks beters te melden hebben
Geef gewoon een mening...wat moek anders melde? :S (valt niet veel over te melden)
Zal wel druk zijn met jong volk



pas op binne,strax krijg jij ook levenslang verbod :D:D
Bedoel het niet raar hoor :)

Valt me in TDF ook al op.. of ik wordt ouder kan ook..
Binne: wat Willy betreft, dat heeft ook veel meer andere oorzaken...
Jij wordt ouder Binne. Dat is één ding wat zeker is :P

Daarnaast blijven die locatie's hetzelfde als ze eerst waren maar toen waren de meeste bezoekers hier jonger ( veel jonger is trouwens ook niet mogelijk op PF ) dus was de perceptie op uitgaan anders dan nu.


Ben trouwens wel benieuwd wat volgens de "kenners(????)"hier dan wel de tent was die als eerste met een wekelijkse hardstyle avonden/feesten kwam.
en toen was het still :devil:
to Marlin: volgens mij krijgen we dan weer een discussie van wat was er eerder de kip of het ei. Volgens mij zijn er in 't noorden veel organisaties/clubs die de "hardere" stapper bedien(d)en. Iedere organisatie/club heeft z'n eigen feesten of gehad, en daardoor staat 't noorden qua feesten behoorlijk op de landelijke kaart. En daar hebben we met z'n allen voor gezorgt.
P.s. kenners???? die denk ik niet dat die er zijn omdat de meeste kenners te jong zijn om de historie van de feesten te kennen.
laatste aanpassing
Die zijn er dus wel :S Toch nog maar even aan je "kennis" werken?

Voor mij persoonlijk is het hier in het noorden begonnen in deinum, maar goed :D

Ik denk eerlijk gezegd dat sans souci behoorlijk geweest is.. 'T was leuk voor zo lang het duurde...
 
nou johan,ik dus niet, want ik ging al naar feesten toen jij nog met lego speelde,maar ik moet wel eerlijk zijn, dat ik toen ik jong was ik altijd veel lol heb gehad in sans souci,het was de enige tent waar ik in mocht en waar ze nog een beetje relax waren.beter dan die sukkels aan de overkant van de straat.
Hahaha Arno, zoveel schelen we ook nog niet. Maar klopt toen ik 15 was was jij al klant in Sans (Jenever Spa Rood, en een beetje meer jenever, als ik me niet vergis). En ja je hebt altijd baas boven baas. Zie je snel 's in H'lingen. Stom foutje log in onder m'n broertje, maar ben toch Johan.
laatste aanpassing