Partyflock
 
­ Nederland

SFEER organiseert groot openingsfeest op zaterdag 6 juni

gepubliceerd door , op
SFEER
24 april 2015
FeestSFEER · Grand Opening
Datumzaterdag 6 juni 2015
WinactieSFEER actiegesloten
LocatieEindelijk Weer
SFEER zal voor deze eerste editie groots uitpakken. Verwacht een geweldige avond met heerlijke muziek, gezellige mensen en heel veel extra's.

SFEER, what's in a name? Om die naam waar te maken heeft de organisatie een aantal artiesten geselecteerd die naast hun muzikale toevoeging ook bekend staan om wat ze creëren op de dansvloer. Met de beste club, (deep)house, progressive en trance zullen zij zorgen voor een onvergetelijke avond.

Line-up
Peter Woodz trapt de avond af en neemt speciaal voor deze Grand Opening een rode loper mee die hij muzikaal zal uitrollen voor de rest van Dj's. Zijn energieke sets zijn altijd uplifting met de nodige vocalen. De perfecte ingrediënten om ervoor te zorgen dat de dansvloer vanaf het eerste uur vol staat!

Lady Saxalott behoort tot één van de gevestigde vrouwelijke Dj's in the Dance scene. Deze trendy dame met haar herkenbare, 'feel good sound', staat erom bekend dat zij het publiek goed kan lezen. Zij heeft dan ook vele (internationale) optredens op haar naam staan.

Cor Forman is de man achter het succesvolle concept Corto Dimanche. Maar hij is meer dan dat. Deze liefhebber trekt alles uit de kast om het publiek een geweldige avond te bezorgen. Cor staat voor knallende sets en heeft een mooi repertoire aan dikke house in zijn record box staan.

Sinds de fenomenale set van Midix eerder dit jaar voor partysite Guestzone in Club Eindelijk Weer gaat het hard voor deze Maastrichtenaar. Zijn Podcast mixen worden zeer goed ontvangen en hij heeft inmiddels het podium gedeeld met vele (internationale) toppers. Midix is trance pur sang.

Nog niet bekend bij het grote publiek maar daar zal na deze editie van SFEER wel eens verandering in kunnen komen; Richard Hunnersen, aka Rhun. Hij neemt het publiek graag mee op een muzikale reis, opbouwend naar een climax. Trance zoals trance bedoeld is, zo omschrijft Richard zijn eigen stijl. Een man om in de gaten te houden!

Na zijn inmiddels klassieke afsluit-set tijdens het vijfjarig bestaan van Guestzone is de geliefde Maus helemaal klaar om een nu al onvergetelijke avond knallend af te sluiten. Progressive en sexy, dat is wat hij brengt. Inmiddels puilt ook zijn mailbox uit met aanvragen dus SFEER is heel blij dat hij erbij is. The bigger the Maus, the better the house!

Dresscode Summer Chique
Bij een Grand Opening hoort natuurlijk een dresscode. De organisatie wil er een stijlvolle avond van maken. SFEER verwacht geen smokings, maar wel smaakvol geklede gasten met een knipoog naar de zomerse temperatuur.
Qua kleur is er geen vast voorschrift, wel wordt verzocht om voornamelijk lichte en zomerse kleuren te gebruiken.

Tickets
Kaarten zijn 20 euro per stuk in de voorverkoop en te bestellen bij koop tickets.

VIP tafels
Er zijn een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar. Meer informatie via VIP@sfeer-events.nl

Win VIP Arrangement
Op Facebook verloot SFEER een compleet verzorgd VIP arrangement onder de aanmelders. Een hotelovernachting in een viersterren hotel, inclusief ontbijt voor 2 personen en 20 consumptiemuntjes voor het feest. Meld je dus snel aan!

Borrel met SFEER
Voorafgaand aan het evenement is er een borrel voor genodigden, met gratis hapjes en drankjes. Via Facebook worden een aantal speciale toegangskaarten verloot. Jij kunt er dus vanaf het eerste uur bij zijn, hoe vet is dat.

Parkeren
Parkeerruimte is voldoende aanwezig op het grote parkeerterrein naast Eindelijk Weer. Op zaterdag is het 's avonds gratis parkeren!

1 opmerking

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 7850, 5009}
Meld je aan, dit wordt echt eentje die je niet wilt missen!