Partyflock
 
­ Nederland

Zweedse Jonas Rathsman maakt debuut in Toffler

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 17 april maakt de Zweedse DJ en producer Jonas Rathsman zijn debuut in de tunnel. In de afgelopen jaren bewees hij zichzelf keer op keer door het uitbrengen van zowel innoverende producties op French Express als mixes voor Boiler Room. Mede hierdoor benoemde radio host en DJ, Pete Tong, hem tot de ster van de toekomst.

Jonas Rathsman groeide op in een klein dorpje in Zweden en bevorderde zijn passie voor muziek rond zijn achttiende levensjaar. Zijn muzikale carrière begon met het organiseren van feesten in diverse clubs in de stad Gotenburg en zo vond hij langzamerhand zijn weg in de underground scene van de Zweedse stad. Het jaar 2011 betekende de grote omkeer in Jonas' carrière door het uitbrengen van een aantal onderscheidende producties onder het Amerikaanse label French Express. Met zijn eerste release 'Love Is My Middle Name' creëerde Jonas zijn eigen unieke sound binnen het genre waarop nog meer hoogstaande producties volgde.


Jonas Rathsman – Love Is My Middle Name

In 2013 verklaarde Pete Tong van BBC1 Radio, Jonas Rathsman tot de ster van de toekomst en niets bleek minder waar. Jonas maakte de hoge verwachtingen waar door een aantal geweldige releases, remixes en zijn overweldigende bekwaamheid om de dansvloer te bespelen. In het daarop volgende jaar bevestigde Jonas nog eens, waarom hij op zo'n voetstuk wordt geplaatst door het uitbrengen van een geweldige 'Headline Mix' voor Skream op BBC1 Radio.


Jonas Rathsman – Headliner Mix for Skream on BBC Radio

Op vrijdag 17 april maakt de tunnel zich dus op voor de reizende ster Jonas Rathsman met support door Wouter S. en Job Smit & Marc Nolte.