Partyflock
 
­ Nederland

Matrixx keert terug op de Waalkade tijdens 4Daagse

gepubliceerd door , op
Na een geslaagd proefjaar in 2014 keert Matrixx Live aan De Kade de komende Vierdaagsefeesten terug naar de Waalkade. Het concept blijft van 18 t/m 24 juli hetzelfde: een gevarieerd live programma ondersteund door de Dj's van Q-Music.

De missie voor Matrixx was in 2014: geef de Waalkade weer de allure en gezelligheid van weleer. Dat is ruimschoots gelukt. Een imposant podium, veel show, een goede mix van populaire Live artiesten, de gezelligheid van Q-Music The Party, de lol van Het Foute Uur en natuurlijk het uitzinnige Nijmeegse publiek gaven Matrixx Live aan De Kade een vliegende start. Daarom gaat Matrixx op dezelfde voet verder en zullen er kleine details worden aangepakt om het evenement verder te perfectioneren. Er kan bijvoorbeeld bij aankomende editie contant betaald worden aan de bar en alle liveoptredens zullen dit jaar om 21.30 uur starten.

Het programma dit jaar spreekt eenieder weer tot de verbeelding. Naast de lokale Dj's die het voorprogramma verzorgen voor de Dj's van Radiostation Q-Music en hun Q-Music the Party met Het Foute Uur Live, heeft elke avond zijn eigen Live artiest. Op zaterdag 18 juli bijt André Hazes Jr. het spits af. Op zondag, voorafgaand aan het jaarlijkse vuurwerk 'weet iedereen waar de kraan is', want dan staat Kraantje Pappie op het grote podium aan de Waalkade. De maandagavond is gereserveerd voor de meiden van OG3NE en zal de muzikale groep laten zien waarom nu net zij de 'Voice of Holland' gewonnen hebben. De dinsdag staat volledig in het teken van de jaren '90. Deze avond is verplaatst van Matrixx at the Park naar de Waalkade. Begeleid door een speciale 90's set van Q-Music The Party, zullen 2 Brothers on the 4th Floor je meenemen naar die goede oude tijd. Op de 'Roze Woensdag' maakt Roy Donders (2014) plaats voor twee nieuwe 'real life' sterren: Dries & Dave Roelvink. Donderdag 23 juli staat in het teken van Xander de Buisonje. En op de laatste dag van de Vierdaagsefeesten heeft Matrixx de levende legende Lee Towers uitgenodigd om met het toepasselijke "You'll Never Walk Alone" een fantastische feest- en wandelweek in stijl af te sluiten.

De poorten van Matrixx Live aan De Kade gaan elke dag om 19.00 uur open en het evenement is voor iedereen helemaal gratis. Ga voor meer informatie en het volledige programma naar www.matrixx.nl