Partyflock
 
­ Nederland

Metz tijdens Pinksteren met dikke line up in Hoek van Holland

gepubliceerd door , op
Metz on the Beach
8 april 2015
FeestMetz on the Beach · Pinkster Sunday
Datumzondag 24 mei 2015
WinactieMetz on the Beach actiegesloten
LocatieRoyal Site
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 24 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!

The Real House Event doet met Pinksteren haar naam eer aan, want er zal een aardig arsenaal aan Nederlandse toppers in de booth verschijnen: Funkerman, Roul and Doors, Chris Rox, Jasper Clash, De La Montagne, Cherokee on percussion en MC Stanford zullen garant staan voor een legendarische strandeditie in de Hoek!

Opstuivende zandkorrels? Dat kan alleen maar een reden zijn als de F-Man een extreem dikke house set op het strand van Hoek van Holland gaat pompen en laat dat nou net ook zijn idee zijn voor deze datum. We hebben het natuurlijk over Funkerman! Zijn meest recente productie 'Foolish Game' gaat als een raket in de Pioneers bij alle grootheden op deze aardbol, leuk! Sensatie, energie en dat alles met een jong back 2 back duo waar Nederland trots op kan zijn: Roul and Doors! Zij zullen Metz afsluiten op een manier zoals alleen zij dat kunnen: knallend dus! Verder staan er op het programma de mannen die house ademen, begrijpen en bovenal ook voelen. Dit zijn natuurlijk de jongens van de oude stempel, de oldskool en die altijd voet bij stuk gehouden hebben ondanks vele muziek stromingen die in Nederland populair werden: Chris Rox, Jasper Clash en De La Montagne (Denniz) zijn erbij! Live percussion deze dag komt van de vingertoppen van Cherokee en MC Stanford zal de vocalen voor zijn rekening nemen!

Metz & Beachclub Royal zorgen al vijf (!) jaar lang voor het enige echte strandfeest in Hoek van Holland. En op deze Eerste Pinksterdag (de volgende dag is iedereen vrij) zal de eerste editie van deze zomer plaatsvinden aan het geliefde strand van alle Metzers. Natuurlijk beginnen ze al vroeg, om 16.00 uur en het gaat door tot 01.00 zodat iedereen gewoon nog van zijn Tweede Pinksterdag kan gaan genieten.

Presale
Kaarten voor dit nu al unieke strandfeest kosten 15,- (ex fee) en zijn online te bestellen via koop tickets