Partyflock
 
­ Nederland

Dagvervlijf · Overdag feesten en op zondag fris en fruitig bij je schoonmoeder op bezoek

gepubliceerd door , op
Dagverblijf
5 april 2015
Al ruim twee jaar lang is Dagverblijf hét feest in Amsterdam om op zaterdagmiddag te bezoeken. Het succesvolle concept wint snel aan populariteit en heeft een grote aantrekkingskracht op feestgangers uit heel Nederland. Hoogste tijd voor een eigen Haarlemse editie.

Onder het mom van 'Vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen' organiseert Dagverblijf regelmatig een klein festival waarbij de randprogrammering de hoofdrol vervult. Zo kun je tijdens dit feest terecht komen in een grote ballenbak, uitgedaagd worden voor een potje 'beerpong' of jezelf op een unieke manier laten vereeuwigen in de photobooth van Polar Paparazzi.

Ook muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens Dagverblijf. Een selectie van Haarlemse topDJ's staan op de eerste Haarlemse editie geprogrammeerd, waaronder Ille Bitch, Stevie Wonda, Mike van Loon en Soundbalance.

Dagverblijf Haarlem vindt plaats op zaterdag 18 april van 14.00 tot 23.00 uur op een bijna vergeten maar unieke plek; Het Meterhuis. Deze locatie is goed voor 300 dagvlinders en is toegankelijk voor 21+. Bij mooi weer zal de tuin dienst doen als chill-out.

Kaarten zijn vanaf 15 euro te verkrijgbaar via bit.ly/dagverblijfhaarlem

Kijk voor meer informatie op www.hetdagverblijf.nl