Partyflock
 
­ Nederland

Prosumer naar Toffler

gepubliceerd door , op
Zaterdag 11 april komt de Duitse DJ en producer Prosumer naar Toffler! In Duitsland is Prosumer sinds jaar een dag een grote naam en vooral bekend vanwege zijn verfijnde smaak en liefde voor house muziek. Zo compileerde hij afgelopen jaar onder meer een album voor de befaamde Fabric series.

Achim Brandenburg, beter bekend als Prosumer, is een muziekliefhebber in hart en nieren. De naam Prosumer betekend letterlijk 'Producer and Consumer' en komt voort uit de theorie van Alvin Tofflers techno scifi bijbel. Door zijn visie, passie en kennis van muziek wordt Prosumer gezien als dé kenner van het house genre en een van de meest invloedrijke DJ's en producers van deze tijd. Decennia lang bracht Prosumer door in diverse Hard-Wax patenzaken, spendeerde hij talloze nachten in clubs en zocht hij dagenlang naar muziek om zijn kunst te verfijnen. Als DJ staat Prosumer erom bekend dat hij tracks uit het verleden perfect combineert met de hedendaagse producties en ontwikkelingen. Op zijn nieuwe compilatie 'Prosumer – Fabric 79' liet hij zich opnieuw van zijn beste kant horen.


Prosumer – 60 min Boiler Room

Ook als producer is hij zeer succesvol en zo bracht hij producties uit op grote labels als Ostgut Ton, Playhouse, Running Back en Swayzak's 240 Volts en bracht hij in samenwerking met artiesten als Murat Tepeli en Tama Sumo hoog gerespecteerde albums uit.


Prosumer & Murat Tepeli – Makes Me Wanna Dance

Op zaterdag 11 april verwelkomt Toffler deze Panorama Bar resident van Duitse bodem in de tunnel waarbij Tenpa & Post en Mino Abadier support zullen verzorgen. Maak je dus op een avond vol puristische housemuziek.