Partyflock
 
­ Nederland

Spraakmakend muziektrio zet dansvloer SaturdayClub op zijn kop

gepubliceerd door , op
SaturdayClub
24 maart 2015
FeestSaturdayClub · Teasy Chique Edition
Datumzaterdag 11 april 2015
WinactieSaturdayClub actiegesloten
LocatieHarbour Club Site
Na een spetterende compleet uitverkochte eerste editie opent the Harbour Club Scheveningen op 11 april wederom haar deuren voor het classy 25+ uitgaanspubliek van SaturdayClub!

Vanaf 22.00 uur verwelkomt SaturdayClub haar publiek tijdens de 'Teasy Chique Edition' op deze stijlvolle locatie met de beste beats, verrassend live entertainment, fresh made cocktails and much more! De crew van SaturdayClub staat te popelen om haar publiek een fantastische avond te bezorgen. Deze keer met een iets andere line-up dan je van SaturdayClub gewend bent. Naast haar vaste house en r&b dj's heeft zij namelijk een paar verdomd goeie live artiesten weten te boeken! Het trio Men & Cherry bestaande uit de energieke dj De La Montagne, de excentrieke zangeres Jennifer Cooke en de knappe saxofonist Ace on sax komt er 11 april hoogstpersoonlijk voor zorgen dat het publiek met de voetjes van de vloer gaat! Deze ras-entertainers zijn zo op elkaar ingespeeld dat je het wel aan hun over kan laten om het dak eraf te laten gaan!

De dresscode is 'Teasy Chique'. Het publiek wordt verwacht in een stijlvolle outfit met een tikje stout! De best geklede dame of heer wordt rijkelijk beloond. Reden genoeg dus om extra aandacht aan je outfit te besteden!

De ticketverkoop online (koop tickets) is gestart en er is een beperkt aantal VIPtafels beschikbaar. Voor meer informatie bel 06 340 699 04 of mail naar info@saturdayclub.nl

Voor wie eerst lekker een hapje wil eten is er in samenwerking met the Harbour Club een speciaal 3-gangen 'SaturdayClub' menu samengesteld!

Met de zintuigprikkelende entourage, het spetterende live entertainment en de lekkere beats zijn alle ingrediënten in huis voor een topavond!