Partyflock
 
­ Nederland

Aus Music x Studio 80

gepubliceerd door , op
Will Saul's label - Aus music - komt op 11 april terug naar z'n Nederlandse thuisbasis, Studio 80. Het label vertegenwoordigt een grote stal aan internationale artiesten, die door de jaren heen vele releases hebben uitgebracht op het genre overstijgende label. Op deze editie vertegenwoordigen de Britse Marquis Hawkes en labeleigenaar Will Saul de unieke kwaliteit die Aus Music te bieden heeft.

Aus Music, een zuster label van Simple Records, is oorspronkelijk opricht om een platform te bieden aan experimentele elektronische muziek. Het diverse geluid dat op het label wordt uitgebracht is ondertussen neergedaald in Europese hoofdsteden als Berlijn, Londen en Parijs en wordt door velen erkend als vaste waarde binnen de industrie. De muziek die op Aus wordt uitgebracht wordt op de voet gevolgd door menig muziekliefhebber, maar om dit te blijven volgen is een hele kunst, aangezien de lijst van releases ogenschijnlijk wekelijks groeit.

Op de tweede zaterdag van april staat Marquis Hawkes wederom in Studio 80. Eerder in 2014 bleek de combinatie met Tomorrow Is Now Kid een groot succes. Ook label eigenaar Will Saul en Interstellar Funk staan op de line-up en in Studio 2 draait De Nieuwe Garde. Will Saul staat al sinds 2013 op elke editie van Aus met als een van de hoogtepunt ADE 2014. Interstellar Funk zal de avond openen en ook hij is geen onbekende van Studio 80, de man van Rush hour wist in 2014 menig publiek al vroeg voor zich te winnen. In studio 2 staat De Nieuwe Garde voor het eerst in Studio 80, maar helemaal onbekend zijn ze niet, aangezien Folkert al eerder op de eerste editie van The Going in Studio 80 stond. De heren uit Den Haag zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest met onder andere optredens op Lowlands en Strand West.

Zowel oude gezichten, als nieuwe gezichten worden verwelkomd op een avond waar de verslavende grooves, integrerende melodieën en gezonde dosis dub het luisterend oor zullen verrassen.