Partyflock
 
­ Nederland

Nederlandse deephouse scene toetst met Belgische tijdens H2O poolparty

gepubliceerd door , op
De deep- en techhouse scene die in ons land de laatste jaren fenomenaal gegroeid is, waait stilaan over naar onze buren. Zo staat op zondag 19 juli niemand minder dan de Amsterdamse Illesnoise op het Belgische podium, net over de Brabantse grens.

Dit Belgische podium is niet zomaar een podium. Op de buitenterreinen van zwemparadijs S&R Dommelslag zal een stage opgetrokken worden net naast het buitenbad. Worden de beste nationale en internationale deephouse, lekkere cocktails of zwoele temperaturen je te veel? Dan kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad. Tegen zonsondergang is er een sunset liveset van Jan Blomqvist Duitsland voorzien. De dag zal verder ondersteund worden door Belgisch deephouse-talent.

Loyalty tickets voor deze dag kosten €8 (ex. fee). Er zijn momenteel nog slechts 50 Loyalty tickets in verkoop. Nadien zijn er nog regular tickets te verkrijgen voor €10 (ex. fee). Tickets koop je bij koop tickets.

Voor de echte houseliefhebbers is er de dag ervoor, zaterdag 18 juli, nog een retro en houseclassix pool-editie. Meer info hierover vindt je op masquerade-events.be. Net als meer info over de deep-/techhouse bootcruise!