Partyflock
 

Outlaw Events - 100% Real Underground

anoniem gepubliceerd op
Outlaw Events - 100% Real Underground
1 april 2004
FeestX-treme 1 · 100% Underground Chaoz
Datumvrijdag 28 mei 2004
Locatie't Centrum
Na maandenlange intensieve voorbereidingen presenteren wij jullie met trots een nieuwe organisatie in het zuiden des lands, genaamd 'Outlaw events'.

Door de toegenomen populariteit van House- & Dance-events zijn velen vergeten wat er voorafging aan de explosieve groei van de scene, namelijk ‘The Underground’ .

Outlaw events’ wil met haar vernieuwende concepten zich onderscheiden van collega –organisaties. Doelstelling van ‘Outlaw events’ is het belichten van de hardere muziekstijlen uit de Underground-scene.

Outlaw events’ richt zich op de volgende stijlen:

- Hardcore / Darkcore
- Industrial Hardcore
- Terror / Speedcore
- Oldskool / Early Rave / Classics

Op de website van Outlaw events (http://www.outlaw-events.nl) kun je terecht voor meer achtergrondinformatie over deze nieuwe organisatie. Er kan gebruik gemaakt worden van het forum om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de Hardcore-scene. Daarnaast tref je party pictures aan van eigen en collega-organisaties, een partyagenda, interviews met deejays, merchandise, meetings, poll’s tot aan nieuwe records & releases. Door je aan te melden op het forum, maak je kans op free-tickets of nieuwe cd-releases van onze toekomstige residents.

Het eerste evenement zal plaats vinden op 28 Mei 2004 in “'t Centrum” te Wintelre (omgeving Eindhoven), genaamd “X-treme 1 - 100% Underground Chaoz torture I”. De definitieve line-up zullen wij zo snel mogelijk aan jullie bekend maken!

From da Dark depths of the underground Outlaws will return to create Chaoz!

53 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 44392, 12465}
- Hardcore / Darkcore
- Industrial Hardcore
- Terror / Speedcore
- Oldskool / Early Rave / Classics

poeh heej wat underground..
kunnen mensen dat woord niet gewoon met rust laten? *zucht...
laatste aanpassing
Zal de gemeente blij mee zijn als jullie Terror en Darkcore gaan draaien in het CENTRUM!!!

:S

Maar goed initiatief! (y)

(Web-site doet het óók lekker!!!) :S
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
Leuk!
Website is gedeeltelijk in ontwikkeling. Partypictures, eventinfo, etcetera zijn te vinden onder het menu-knopje FORMUM.
Artiest {SHOWLIST artist 2127, 2438, 122657}
Leuke filmposter ;)

Maar goed bezig, jongens! (Y)
Of stel je niet aan...!

Goed Bezig...! (Y)
ben benieuwd, succes jordy! :)
dit was toch al een tijdje bekend? of wis ik nou meer?
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Zo... die flyer is wel heel erg gers moet ik zeggen (y)
 
Jaaaaaaaaaaaaah :D

Eindelijk een vermelding op pf :D
Achja, zeurende mensen blijf je houden, no matter what.. :)

Hemk48e: 't Centrum' is de naam van de tent waar t feest gehouden wordt ;)

En partyhuman.. vermeldt dan ook gelijk die andere topics met foto's die er wel wat degelijker uit zien, zou ik zeggen.. :) al die foto's worden niet allemaal met hetzelfde fototoestel gemaakt, vandaar de afwijkende kwaliteit enz enz.

En ik vermaak me prima daar op t forum B)
Het gaat mij niet om de kwaliteit :)

doel meer op die wannebi's

Zulke foto's zou ik niet op me site willen en moeten hebben! en ook niet op mijn feesten :)
mja oke, maar dan kan je tegenwoordig bijna op geeneen feest foto's meer maken.. tis nu gewoon eenmaal zo dat hardcore weer 'hot' aant worden is en dat je dus meelopers krijgt.. kan je niet zoveel aan doen..
Je hoeft die foto's toch niet te plaatsen?

Als je op een feest loopt waar dat toegestaan is is het zo ie zo fout :)
Goeie reclame ja die foto's ik ga iig gelijk niet meer.

Pff er staat zelfs iemand met een keltisch kruis tussen...aantrekkelijk publiek ja :s
laatste aanpassing
Goed Bezig(Y)
 
VR!DZ 1 april 2004 20:37
mja oke, maar dan kan je tegenwoordig bijna op geen een feest foto's meer maken.. tis nu gewoon eenmaal zo dat hardcore weer 'hot' aant worden is en dat je dus meelopers krijgt.. kan je niet zoveel aan doen..

Net of die wannabe's iets van de laatste tijd zijn... Als het je als organisatie niet zo veel kan schelen dat zulke mensen op je feesten rondlopen, of zulke mensen op jullie foto's staan en die alsnog plaatsen... Sja, dan pak je het toch verkeerd aan denk ik.
Foto's waar jullie over spreken zijn genomen bij een collega-organisatie. Ons eerste evenement dient nog plaats te vinden! Wij als Outlaw Events willen onze bezoekers met de partypictures van andere organisaties een indruk geven van de verschillende evenementen in de scene.

Iedere organisatie hanteert haar eigen regels als het gaat om deurbeleid.

Wij als Outlaw Events hanteren een streng deurbeleid. Iedere organisatie is vrij om te bepalen wie hij/zij toelaat op haar evenementen.

Omdat er foto's gemaakt worden bij collega-organisaties waar een ander deurbeleid geldt, wil nog niet zeggen dat dit het deurbeleid van Outlaw Events betreft. Hierdoor voorkom je niet dat er op een vrij forum ook andere partypictures worden geplaatst die buiten ons deurbeleid vallen.

Genoemde foto's zullen van de site verwijderd worden.
laatste aanpassing
Werkzaam bij Area 0522
Artiest {SHOWLIST artist 1760, 7723}
das inmiddels gebeurd geloof ik?

(Y)

en nu ECHT zo'n deurbeleid hanteren he...;)
 
Cool Jordy...
Goed bezig....en ga zo door...!!!

En fuck man....wat zit iedereen toch weer lekkur te zeuren....:-s
ppff, 100% Underground, wat een gelul. Dit feest vindt plaats in een discotheek, die gewoon om 2 uur sluit?? Wat is er nu zo underground aan dan?
Beetje sneu dit zo te noemen. Een Underground feest is vaak illegaal, op een bijzondere locatie waar geen vaste structuur heerst. Dus: vergunningen, sluitingstijden, geluidsbeperkingen en andere opgelegde regels door de overheid zijn niet van toepassing op een 100% Underground feest. Flyers gaan via via zodat politie en gemeente geen idee hebben dat er een feest komt. Meestal is er een meeting point en is de locatie zelfs nog niet eens bekend voor de bezoekers.
Het woord Underground wordt tegenwoordig net zo gebruikt als het woord Mega. Beetje erg nep allemaal, jammer. En dan aanstekers/t shirts gaan aanbieden op je site met je logo, ppff, hoe commercieel wil je zijn.
KEEP IT REAL......
laatste aanpassing
jordy!! je bent goed bezig :D en wat die mensen dan ook zeuren moet je niet op letten :) ik probeer er gewoon te komen :) het gaat toch niet om de foto's die op de site staan of wel dan? het gaat om het feest :D
 
Jordy (Y) Goed Bezig!! Jij maakt waar wat je wilt! Go for it!
(K)
 
Artiest Da Hustla
Ah ja, er zijn altijd mensen die wat te klagen moeten hebben. Succes jongens!!!
 
scent>>>>>>>>>INDERDAAD
als jullie nou eerst 's ff wachten tot er een eerste feestje is gegeven, in plaats van meteen een grote bek open te trekken..

iedereen loopt hier te mauwen terwijl de organisatie nog niks heeft kunnen laten zien
 
Iedereen durft zijn bek zo ook open te trekken...:-s
laatste aanpassing
Leuk idee maar underground is underground.
Dus geen vermelding op PF, doorbitches en andere ellende...

Het woord zegt al genoeg echte underground feesten zijn illegaal en (meestal) kleinschalig.
als jullie nou eerst 's ff wachten tot er een eerste feestje is gegeven, in plaats van meteen een grote bek open te trekken..

iedereen loopt hier te mauwen terwijl de organisatie nog niks heeft kunnen laten zien


Precies, die snapt het :)

En waarom nu meteen zo moeilijk doen bij een nieuwe organisatie, over dat t niet Underground is, en niks zeggen over de ondertitel van het laatste MOH feest, The Underground Vendetta..

En ook al zou het niet underground zijn.. bout jullie dat verder iets? Het gaat toch om het/de feest(en), dat die vet zijn, dat je je daar goed kan vermaken?
 
"De beste stuurlui staan aan wal."

Loop nie zo zeiken, mense!
Pak een biertje, en je zult zien
dat 't beter met je gaat :yes: Proost! :bier:
En ook al zou het niet underground zijn.. bout jullie dat verder iets?

ja, duh.. door dit soort namen van feesten (moh meegeteld) wordt het woord underground verkracht en denken die simpele zieltjes dat ze underground bezig zijn terwijl er gewoon hardcore op de box wordt gedraaid :S
ja, duh.. door dit soort namen van feesten (moh meegeteld) wordt het woord underground verkracht en denken die simpele zieltjes dat ze underground bezig zijn terwijl er gewoon hardcore op de box wordt gedraaid :s
en wat schijt jou dat??, mij boeit het dus al een heel tijdje niet meer wat mensen denken over hardcore, of het nou 'underground' is of niet, die meelopers zijn over n tijdje toch weer weg... t gaat erom dat jij de muziek vet blijft vinden... snap niet dat mensen zich er zo druk om kunnen maken... laat dat the box-volk maar denken dat ze n echte gabber zijn, van binnen weet je het zelf toch wel beter ;)...
laatste aanpassing
he gaat niet om hardcore maar om de underground scene die door het slijk getrokken wordt, en als het een techno of hardstyle feest was had ik er hetzelfde over gedacht.. :)
laatste aanpassing
ja boeiend..
goed bezig..
berkvens en yordi...:respect: :D

underground..
tja wat is underground :S
hey, heeeeel goed bezig!!!!!:respect:
ja echt moj ja. als ik vervoer heb kom ik zeker stampuh!!!!! veel succes!!!

vette flyer, er komen er vast meer
laterssss bas
jordy jordy jordy!!! :respect: :jaja:

mensen nie zeiken :devil: :[
Hmm dicht bij Eindhoven das wel relaxed. En wat maakt het uit dat Underground noeme, waar maakt iedereen zich druk om. En het gaat inderdaad om de muziek, meelopers zijn mensen die zich aankleden als gabbers en er dan bij willen horen maar niet echt voor de muziek.
als de muziek niet underground is, moet je je feest ook niet "100% Real underground" noemen..
 
zijn er trouwens feesten die echt underground zijn. Ieder hardcore feest is toch hetzelfde. Altijd dezelfde dj's en muziek. En wanneer is een feest dan 100% Underground.

Ach ja, ik vind gewoon dat sommige mensen te veel tijd over hebben. En dan gaan ze maar heel makelijk iets afkraken waar ze zelf geen verstand van hebben.

Organiseren jullie zelf maar es een feessie, dan komen jullie er zelf wel achter hoe moeilijk het is om een (goed) feest te organiseren.

Greetz & Respect DaHuStLa
tuurlijk zijn er feesten die echt underground zijn, maar dan moet je het niet gaan zoeken in hardcore en al helemaal niet op de pf agenda..
 
laat deze mensen toch gewoon in de waan dat ze naar 'n 100% real underground feest gaan ;)
‘Outlaw events’ richt zich op de volgende stijlen
- Terror / Speedcore

altijd leuk:)

suc6 ermeej:)
laat deze mensen toch gewoon in de waan dat ze naar 'n 100% real underground feest gaan

normaal doe ik dat wel, maar het begint me de laatste tijd erg te irriteren, vandaar.. ;)
 
Laten we gewoon het eerste evenement afwachten, zonder de nodige vooroordelen..............
laatste aanpassing
Artiest X-Side
Juist Bartje, en wat een feestje zal dat worden! :D :bounce:
Outlaw Events richt zich meer op de underground muziek dan de underground feesten. Van alle genoemde stijlen krijgen de Dj's die er draaien de opdracht om puur alleen underground plaatjes te draaien, snap ie?
Dus nu optyfen met dat gezeik! Dan gaan wij mooie feestjes vieren!!! :D :bounce:
laatste aanpassing
ma tog vind ik ook wel dat je een hardcore feest gewoon weg geen underground kan noemen...
zeikerig of niet... als het egt underground is hou je de prijsjes ook zo laag mogelijk tog ;d

mja suc6 er meej:)
 
Hopuh op veel duister geluid die avond zekerz aanwezig
wat een gezeik allemaal zeg! gewoon lol maken daar gaat het toch om!
Ik ga er iig heen... :bounce: