Partyflock
 
­ Nederland

Sunday Special op 5 april het leukste Paasfeest met gratis entree tot 23:30
Kom jij ook gezellig meefeesten?

gepubliceerd door , op
Sunday Special
20 februari 2015
FeestSunday Special · Paas editie
Datumzondag 5 april 2015
LocatieRodenburg Site
Wat ga jij doen op eerste Paasdag? Gezellig gekleurde eitjes zoeken in het gras in de achtertuin, de Paashaas uithangen bij familie of heb je zin om een lekker feestje mee te maken in Club Rodenburg? Sunday Special maakt van jouw eerste Paasdag op zondag 5 april dit jaar een supergezellige feestavond van! Samen met allemaal DJ's die je kent van de andere leuke feesten in Rodenburg kun je de hele nacht genieten van een gezellig feestje. En het allerleukste is dat je er tot 23:30 uur gratis naartoe kunt! Voor het allerleukste paasfeest kan je het beste terecht in club Rodenburg in Beesd!



Zondag 5 april iedereen gratis tot 23:30 uur!
Iedereen, dus zowel de dames als de heren, mogen tot 23:30 uur gratis naar binnen bij Club Rodenburg op zondag 5 april, hoe leuk is dat! De dag erna is iedereen vrij, dus niks staat je in de weg om samen bij Sunday Special de eerste Paasnacht te vieren, helemaal tot 05:00 uur 's-ochtends! Voor deze speciale editie heeft Rodenburg een line-up voor je samengesteld waar je geen nee tegen kunt zeggen.



Line-up
Ruben Vitalis
Frenckel
Francois
Miss Amy
Lesley Styles
Pat-trick
Des Santos
Mc UB



Op zijn Paasbest in de Rodenburg
Je ziet het, allemaal publiekslievelingen van iedereen die wel eens een feestje komt vieren in Beesd. Natuurlijk zal Club Rodenburg op zijn paasbest ingericht worden, en kun je er genieten van de mooie lichtshows, de verfrissende ijsjes die tussendoor uitgedeeld worden, lekker chillen in de Lounge area en heerlijk de nacht wegdansen op de muziek van de DJ's die het je helemaal naar je zin zullen maken. En dat alles in de als vanouds gezellige en knusse sfeer die je kent van Club Rodenburg.