Partyflock
 
­ Nederland

Hardwell wederom op Breda Live

gepubliceerd door , op
Breda Live
20 maart 2015
Op zaterdag 11 juli 2015 staan een aantal van de beste artiesten van eigen bodem op Breda Live. Het Brabantse festival viert alweer haar zevende editie. Danny Vera, Kensington, Jan Smit, Chef'Special en de Bredase top DJ Hardwell zijn dit jaar de hoofdacts van het festival. Voor Hardwell wordt dit de vierde thuiswedstrijd op rij.

Na de succesvolle, uitverkochte edities in 2013 en 2014 is het wederom gelukt om top acts te programmeren. Danny Vera, o.a. bekend van het tvprogramma Voetbal International, verlegt zijn grenzen naar de grotere podia. Chef'Special reist het land door langs alle festivals en podia. Kensington beleeft een droomjaar met als hoogtepunt twee uitverkochte shows in de Ziggo Dome. Jan Smit, geen onbekende van Breda Live, behoort al 18 jaar tot de grootste zangers van Nederland. En als afsluiter betreedt voor het vierde jaar op rij de, opnieuw uitgeroepen tot, nummer 1 DJ van de wereld het hoofdpodium.

Farah Florijn van Bredase organisatie Volver: "Het blijft een uitdaging om ieder jaar weer een goed programma neer te zetten, maar dankzij het groeiende succes van Breda Live is het wederom gelukt. 2015 Wordt het jaar van Kensington. De grootste zalen van het land verkopen ze binnen no time uit. Hardwell is er inmiddels voor de vierde keer bij, waarvan drie keer als knallende afsluiter. Dit laat zien hoeveel affiniteit hij met zijn thuisstad heeft, ondanks dat hij nu een echte wereldster is. Iets waar wij ontzettend trots op zijn."

In 2014 was het festival binnen twee weken uitverkocht. Niet alleen de veldkaarten gaan enorm snel, ook de VIP lounge en de Skybox zijn populair. Veel Bredase bedrijven melden zich aan om met relaties of personeel het spektakel vanaf de verhoogde decks mee te maken. Meer informatie over de VIP lounge en de Skybox is te vinden op de website.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bredalive.nl, bij VVV Breda en Primera.