Partyflock
 

Vier Pasen in Bloemendaal tijdens Blooomingdale XXL

gepubliceerd door , op
Bloomingdale XXL
19 maart 2015
Het startsein is gegeven! Op 15 maart vierde Bloomingdale Beach officieel de opening van het strandseizoen tijdens de sold out edition van Bloomingdale XXL 'Grand Opening 2015'. Nu al blikken ze terug op een magische start vol mooie herinneringen maar gelukkig staat de volgende XXL editie al klaar!

Op 5 april vier jij tijdens het lange paasweekend de Bloomingdale XXL 'Easter Edition'. Gelukkig is iedereen op maandag een extra dag vrij waardoor jij op zondag gewoon 'zonder zorgen over morgen' jezelf helemaal kan laten gaan!

Tickets
De bekende XXL edities bij Bloomingdale Beach zijn altijd ramvol en zorgen voor een unieke sfeer op de bekendste beachclub van Nederland. Het aan te raden tijdig je tickets te halen! Tot en met 29 maart heb jij de tijd om je round 1 tickets aan te schaffen voor €15,- (Ex fee). Daarna gaan de round 2 tickets ter waarde van €20 (ex fee) in. Snelle beslissers hebben dus een voordeel om bij steevaste sold out editie tijdens het paasweekend te zijn. Tickets bestel je bij koop tickets.

Line-up


Vip
Dit jaar zijn naast de bestaande VIP tafels ook de Lady tables weer terug. Voor €600,- krijg jij een eigen tafel, welkomstdrankje en 3 flessen rosé. Voor alle VIP mogelijkheden kan je contact opnemen met vip@bloomingdalebeach.com.