Partyflock
 
­ Nederland

Tweede stop Europese tour Voyage Direct in RADION

gepubliceerd door , op
Tom Trago's label Voyage Direct strijkt als onderdeel van de Europese tour op 21 maart neer in RADION. Amsterdam is als tweede in de rij van grote Europese steden aan de beurt. Naast Tom Trago zullen Awanto 3, Dexter, Elias Mazian en Overlast de avond aan elkaar draaien.

In 2006 begon Tom Trago met label Voyage Direct om een platform te bieden aan talentvolle Nederlands producers en DJ's. In 2010 bracht Trago voor het eerst een album uit onder het label welke goed werd ontvangen door de Nederlandse scene. Het album, dat dezelfde naam draagt als het label, maakte opnieuw duidelijk dat house muziek nog steeds sexy, diep en rauw kan zijn. Nu gaat het collectief op tour door Europa. Onder andere Moskou, München en Barcelona zijn aan de beurt. Eind april verschijnt er een labelcompilatie met tracks van onder andere Melon, William Kouam Djoko en Maxi Mill.

"Ik ben blij dat we nu als collectief sterk genoeg zijn om zo'n stap te zetten", aldus Tom Trago. Hoewel hij de kartrekker van de groep is, ziet hij zichzelf niet als grote labelbaas. Voyage Direct bestaat uit allemaal gelijkgestemden met dezelfde diepgewortelde voorliefde voor elektronische muziek. 21 Maart staan Tom Trago, Awanto 3, Dexter, Elias Mazian en Overlast in RADION, Amsterdam.