Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zaterdag Border Collective in Grenswerk

gepubliceerd door , op
Border Collective
6 februari 2015
Geboren in 1981, toegetreden tot de wereld van elektronische muziek in de midden jaren negentig en sinds een aantal jaar een van de grote jongens in het mondiale landschap van house en techno. Met Daniel Bortz (Permanent Vacation) heeft Grenswerk een meer dan waardige headliner te pakken. Als dj toert hij over de hele wereld, als producer heeft hij meer dan een dozijn toffe tracks op zijn conto. Zijn recente releases kwamen hem zelfs op een lofzang van de legendarische Laurent Garnier te staan.

TrouwAmsterdam mag dan niet meer bestaan, haar sound leeft voort. Patrice Bäumel (Kompakt, Nederland) was jarenlang resident-dj en organisator bij de club die begin dit jaar sloot. Zijn muziek, techno voor volwassenen, zoals hij het zelf noemt, brengt hij uit op vooraanstaande labels als Dynamic en Kompakt.

Festivalprogrammeurs tipten hem onlangs als belofte voor komend jaar. Tsepo (Kompakt, Nederland) heeft de afgelopen jaren reuzenstappen gezet. Het leidde al tot een residency bij Trouw en heeft ervoor gezorgd dat hij zijn eerste release mocht uitbrengen op Kompakt. De toekomst ligt aan zijn voeten.