Partyflock
 
­ Nederland

Je kan er maar beter bij zijn...

gepubliceerd door , op
De hele winter knaagde het aan je, slapen ging al helemaal niet, voortdurend keek je op je smartphone naar de datum. Tergend langzaam kropen de dagen voorbij. Wachten, alsmaar wachten... Maar nu, nu komt het einde van je lijdensweg in zicht! Je planner geeft al aan dat de datum nu echt dichterbij komt. Je bloeddruk begint te stijgen, de smile keert langzaam weer terug op je gezicht. Het wordt de hoogste tijd om je kledingkast binnenste buiten te keren. Over een kleine maand, op Paaszondag 5 april, is het al zover! Eindelijk: Booming!



Gelukkig hoef je je over één ding in elk geval absoluut geen zorgen te maken: de kosten! Hoe ze het voor elkaar krijgen blijft een wonder, want met zo'n dikke line-up toch gratis entree geven voor iedereen tot 22.30 is in deze tijden haast niet te geloven. Maar Booming voelt met je portemonnee mee en mits je 18 jaar of ouder bent kun jij gratis naar binnen op Booming Paas editie

The house is on fire op zondag 5 april van 21.00 tot sluit met als line-up: Mike S, Ruben Vitalis, Chris Scott, Ed Mission, Ko-c, MEM, Renji en Tony Smit. Dus de crème de la crème uit de scene. Club Eindelijk Weer beschikt over een geweldige crew, een dik sound system, vette lasers en zelfs gratis parkeren voor de deur.



Maar voor het pasen is gaat Eindelijk Weer zich nu eerst voorbereiden op 14 maart a.s. Dan zal de geweldige Booming Battle plaatsvinden tussen de twee giganten Ed Mission en Ko-c. Een exclusieve vijf uur back 2 back set vol muzikaal geweld dat je van deze heren gewend bent!