Partyflock
 
­ Nederland

30Love is back en hoe

gepubliceerd door , op
30Love
7 februari 2015
Dit keer weer op een locatie waar toch wel de leukere edities van 30love hebben plaatsgevonden. Club Vie Rotterdam is met z'n mooie inrichting, vriendelijke bediening en perfect geluidssysteem de ideale locatie voor 30Love.
Woensdag 13 mei, de dag voor hemelvaart, is dan ook een uitgelezen datum omdat iedereen de volgende dag heerlijk kan uitslapen. Mede door deze datum en locatie gaat 30love weer een ouderwets feestje vieren zoals jullie dat gewend zijn.

Terug van weggeweest begint de avond met heerlijke beats en grooves begeleid door live muzikanten. DJ VanDutch neemt het daarna over met de echte disco songs waarna DJ El Jeffe je meeneemt in de house classics die je van 30love gewend bent. DJ Niles Alister brengt het 30love gevoel naar een hoogtepunt met zijn gevoel voor house music! Maar dat is nog niet alles! De danseressen van Danca da Beleza zorgen voor een heerlijke ambiance met hun dance en animatie acts. MC S zorgt voor de heerlijke vocals die de boel lekker opzwepen. Howard Sie on Sax en trompettist René Sommer blazen de avond in de juiste richting. Cherokee zorgt voor de nodige percussie en is er nog een special live surprise act!
Als primeur heeft 30love heeft een tweede zaal waar DJ TFX en DJ VanDutch hun techno sets tot in de late uurtjes laten horen!

Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets.

Volledige line-up: