Partyflock
 
­ Nederland

26 & 27 April gratis beuken tijdens Shock in hartje Groningen

gepubliceerd door , op
Shock Koningsdag
10 maart 2015
FeestShock Koningsnacht · ShocKING edition
Datumzondag 26 april 2015
LocatieEbbingekwartier
FeestShock Koningsdag · ShocKING edition
Datummaandag 27 april 2015
Het centrum van Groningen zal ook dit jaar weer tijdens Koningsnacht- en dag het epicentrum zijn voor alle liefhebbers van hardere stijlen. Sinds 2013 biedt Shock de uitkomst tijdens deze feestdagen voor deze liefhebbers uit het Noorden en dat wordt gewaardeerd. Zowel tijdens de eerste editie in 2013 en in 2014 was de maximum oplopende capaciteit namelijk nagenoeg bereikt. De verwachting is dat het dit jaar niet anders zal zijn want zoals gewend is Shock wederom helemaal gratis te bezoeken!

Locatie
Het beleid van de gemeente maakt het voor dance events niet heel makkelijk om iets in het centrum van Groningen te organiseren. Maar Criterium Productions heeft het voor elkaar gekregen! Na de Ossenmarkt en het Damsterplein is dit keer het vernieuwde Ebbingekwartierterrein the place to be! Dit terrein heeft een upgrade ondergaan en biedt meer mogelijkheden dan op de voorgaande locaties.

Line Up
Eindelijk is aan het touwtrekken een einde gekomen want het zijn drukke dagen voor de dj's. Maar de organisatie heeft diverse hardstyle toppers weten vast te leggen en dit jaar wordt er extra hard afgesloten met de Groningse hardcore act G-Town Madness. Hieronder de volledige line-up voor beide dagen:

Crypsis
Zany
Titan
Josh & Wesz
Deepack
The Pitcher
Jack of Sound
Deetox
G-Town Madness
Silvio Aquila
Diabolic
Van God Los DJ Team
Spirit
B-Shockz
De Sloopbrigade
Cypher
Influentialz
And more!

Verkoop early bird guarantee tickets start 2 maart om 20:00
Omdat deze shocking editie Shock weer helemaal gratis is te bezoeken, is de verwachting dat de maximum capaciteit bereikt gaat worden. Mocht dat moment aanbreken dan zal het terrein worden afgesloten en kunnen er geen bezoekers meer toegelaten worden. Maar je kan deze mogelijke teleurstelling sowieso voorkomen door een guarantee ticket te kopen. Hiermee bezoek je Shock alsnog gratis want naast dat jij jezelf hiermee verzekerd van toegang ontvang je namelijk ook 4 consumptiemunten! Maar je kan er zelfs je voordeel mee doen door een early bird ticket te kopen voor slechts €7,50 (ex fee). Hier zijn 250 van beschikbaar en deze gaan maandag 2 maart om 20:00 de verkoop in en zijn verkrijgbaar via shockhardstyle.nl

Early bird: €7,50 / 250 stuks
Regular: €10,-

2 opmerkingen

Hieronder gehuil van mensen die lopen te mauwen dat je met de servicekosten erbij niet helemaal gratis gaat. :')
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Idd. Zal wel weer gebeuren.

Maar wel erg nette line up hoor mannen!