Partyflock
 
­ Nederland

Qult The XL edition #2 line-up

gepubliceerd door , op
QULT
17 januari 2015
FeestQULT · XL Edition #2 Site
Datumzaterdag 21 februari 2015
LocatieTransformatorhuis Site
QULT is 21 februari jouw krankzinnige ceremonie van eclectische harde stijlen. Je kunt weer flink aan de bak deze nacht: naast onze vertrouwde subground sound zullen de stijlen hard drop en freestyle je hartslag opkrikken tot gevaarlijke hoogte.

Met ongepast veel trots presenteren we je de allerdikste en meest veelzijdige line-up tot nu toe.

Explore new sounds, join the QULT!
Tickets voor QULT zijn verkrijgbaar op joinqult/tickets



LNY TNZ: Belachelijk fris, bomvol energie en zeilend over de golven van meerdere genres. Laten we eens kijken hoe ver deze twee de boel op QULT kunnen rekken. Mocht je ze van tevoren zoeken, kijk dan even outside the box.

Dr. Rude: Deze artiest groeit als een krop sla op een vruchtbaar veld. Terwijl hij bouwt aan een zeer interessante sound genaamd harddrop, klinkt in de wandelgangen dat 2015 zijn jaar gaat worden. We kunnen niet wachten om te testen of het meer is dan slechts een gerucht.

Geck-o: Onze hoofdambassadeur keert terug om zijn plicht te vervullen. Maar dit is geen gewone missie, want Geck-o zal een showcase verzorgen van zijn eerste artiestenalbum: 'A New Wave'. Een trip door het brein van een pionier.

Mightyfools: Mighty en toch ook weer foolish; the best of both worlds. Deze heren hebben in de afgelopen jaren een warenhuis aan mainstages gezien, maar om keihard op QULT te swingen is van een hele andere categorie. We zijn benieuwd of je hun zwaar elektrische energie trekt.

Audiofreq: QULT-gangers weten waartoe deze Australische genre-avonturier allemaal in staat is. Echter, door zijn constante ontwikkeling, zal hij de experts net zo van hun spreekwoordelijke stoel blazen als de nieuwere aanwas.

Alex Kidd & Danny Williamson: Karakteristieke UK pit en power maken Alex Kidd een drijvende kracht achter iedere QULT line-up waar hij deel van uitmaakt. We hebben hem gevraagd om er deze editie weer een gekkenhuis van te maken, waarop hij besloot zijn talent Danny Williamson mee te nemen. Hoe XL wil je het hebben?

ATMO: Jullie voorzien van opkomend talent staat bij ons hoog op de agenda. ATMO is er hier één van en zal jullie kennis laten maken met de veelbelovende klanken van de toekomst.

2Faded: Het eerste optreden van deze samenwerking tussen Filippo Calcagni en Jeffrey van Opstal kan niet anders dan door het dak heen rammen. Hun interpretatie van subground is geen geintje en we staan te popelen om ze binnen te halen.

Two Times Four: Als je op zoekt ben naar wat flinke 'QULT-approved' techno, dan zullen deze jongens je wel op stoom brengen. Brussel neemt Amsterdam over.



Donnie Darko: Een eigenaardig schepsel dat graag scharrelt tussen alles wat genoeg energie bevat om op QULT te passen. Vertrouw nooit een konijn, en zeker deze niet.

Dirtcaps: Een trio dat als een geoliede machine loopt. Je hebt op een aantal QULT gelegenheden al de mogelijkheid gekregen om ze mee te pakken. Zo niet, dan kan dit wel eens je kans zijn.

Dr Phunk: Deze man heeft een phunky stijl die moeilijk te vangen is in het kader van een genre. En dat is natuurlijk precies hoe wij het graag zien.

Lowriderz: Met hun krachtige stijl hebben ze al aardig wat aan weten te richten. Zelf als je je voeten aan de vloer lijmt, weet dit ruige duo je nog aan het springen te krijgen.

Max Moore: Deze jonge ziel sloot zich op Mysteryland aan bij QULT. Nu is hij terug voor de indoor ervaring. Een talent om in de gaten te houden.

1 opmerking