Partyflock
 
­ Nederland

Gay Fantasy maakt eerste namen bekend

gepubliceerd door , op
De organisatie van Gay Fantasy, het grootste indoor gay dance event in Europa, heeft de eerste namen bekend gemaakt. Erick E en ROOG, de nummer 21 en 22 van de wereld volgens de DJ Guide Top 50, zullen het publiek in het Sportpaleis van Ahoy op zaterdag 18 april 2015 gaan vermaken met heerlijke beats. Daarnaast zijn de N., Phil Romano en Fajah Lourens vastgelegd. Meer namen worden de komende tijd bekend gemaakt.



Erick E & ROOG zijn de eerste DJ's die naar buiten werden gebracht voor Gay Fantasy. Bekend van hun succesvolle DJ collectief en dance concept 'Housequake' komen ze Gay Fantasy in Ahoy kleuren met harde bassen, pakkende synths en stevige beats. Inmiddels zijn ze tien jaar verder en nog steeds niet weg te denken uit het Nederlandse en internationale dance landschap. Beide heren worden veelal gevraagd voor grote feesten zoals Sensation, Mystery Land, Extrema Outdoor, Loveland en A day at the park.

Een andere top-DJ die zal komen draaien op Gay Fantasy is N.. Deze DJ en producer is inmiddels een gevestigde naam in de gay partyscene. Nu draait N. als Main Resident DJ voor de 'Coolest Gay Dance Club in the World' Red & Blue Cargo Club (volgens New York Times) in Antwerpen. Verder draait hij op veel grote gay events & clubs wereldwijd, zoals Matinée, La Lèche!, Propaganda World Tour en Lesboa Lisabon. N. staat bekend om zijn energieke en uplifting House muziek.

DJ Phil Romano
Wie regelmatig gaat stappen in Brussel (La Demence), Barcelona (Circuit Festival) of Amsterdam (Rapido) loopt de kans om de populaire DJ Phil Romano te zien draaien. Hij wordt ook vaak geboekt voor feesten in Rio de Janeiro, New York, Tel Aviv etc. Inmiddels woont de geboren Italiaanse Romano in Barcelona en is hij drukdoende met het organiseren van clubavonden in Rome en Madrid en met het opzetten van een festival in Italië.

DJ Fajah Lourens
Ze is veel te zien op TV en in reclamecampagnes. In 2011 maakte Lourens haar debuut als DJ in het uitgaansleven. Sinds haar debuut draaide ze in clubs als Jimmy Woo, Panama, Beachclub Vroeger, Escape, Het Paard, Holland Casino, Cinema en Off Corso. Sinds 2013 is ze resident DJ in de Amsterdamse Club NYX, waar ze in 2014 ook onderdeel is van het concept The House of NYX waar ze op festivals zoals House of Bad Habits en Valtifest draait. Naast haar werk als dj is ze ook werkzaam als producer en remixt ze nummers van andere artiesten.


Gay Fantasy
Gay Fantasy wordt een extravagant dance event met internationale uitstraling. Het entertainment kan omschreven worden als freaky en sexy. Gedurende de avond zullen de extravagante performers en performances de bezoekers van Gay Fantasy meeslepen in een wereld van saamhorigheid, diverse ultieme 'wauw"-momenten en grenzeloze fantasieën.

Gay Travel Europe
Om het internationale karakter van het evenement te benadrukken, is er een samenwerking aangegaan met Gay Travel Europe. Zij hebben meerdere website vanwaar zij Gay Fantasy zullen promoten en buitenlandse bezoekers helpen een geschikt hotel in Rotterdam te vinden. Nigel Phillips van Gay Travel Europe: 'We horen steeds meer goede verhalen over Rotterdam als gaybestemming. Nadat we een bericht kregen over Gay Fantasy besloten we om naast Amsterdam ook Rotterdam als gaybestemming in Nederland te gaan uitlichten."

Kaartverkoop
De kaartverkoop van Gay Fantasy is inmiddels in volle gang via Ticketmaster. Online koop je een ticket voor € 45,-. Aan de deur bedraagt de prijs € 55,- Meer informatie is terug te vinden op www.gayfantasy.nl.

1 opmerking