Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe editie Here We F*ckin Go! in Den Haag

gepubliceerd door , op
EDM, het Paard en een waanzinnig concept als 'Here We F*ckin Go!'. Na een vol debuut in 't Paard op 22 november belooft de volgende editie een nog groter succes te worden. Op zaterdag 24 januari 2015 zal er daarom een kersverse editie in het Paard te Den Haag. Het concept staat garant voor een goede mix van en aanstormend talenten en EDM artiesten met internationale allure. In de regio Den Haag is 'Here We F*ckin Go!' het enige dance event waar het 'festival gevoel' bij de bezoekers zal worden geprikkeld met EDM.

Het succes
De DJ/Producer act 'Tune Addicts' bestaand uit de leden 'Lorenzo Zuppelli' & 'Dylan Barkley'. Zij zijn heel erg te spreken over de ontwikkeling dat hun concept doormaakt. 'In het voorjaar van 2014 bedachten we het concept 'Here We F*ckin Go! en begonnen met de podcast. Uiteindelijk werd in samenwerking met ME4Y events het concept als evenement weggezet. De tweede editie op het strand verkocht meteen helemaal uit! Dat de laatste editie in het Paard zo succesvol zou zijn hadden we stiekem wel gehoopt maar niet verwacht. De reacties waren zo uitgelaten dat we nu al niet meer kunnen wachten tot 24 januari!'. Tune Addicts draaien 24 januari wederom op hun eigen concept.

Line-up
De programmering is zoals gewoonlijk weer erg populair en zal de hardere kant van de EDM bevatten. Na een succesvolle USA tour zijn de boekingen van Alvaro niet meer aan te slepen. Met zijn tracks 'Welcome to the jungle' 'The undergound' en 'Oldskool' weet hij elke zaal plat te krijgen. De ongekende sound van Wiwek zal ook in het Paard hoorbaar zijn. Zijn 'Jungle Terror' EP kent een verfrissende nieuwe sound waar menig EDM liefhebber zal van smullen. Deze twee internationale toppers zullen ondersteuning krijgen van de volgende acts: Tom & Jame, Ziggy, Mell Tierra, Daniël Thomasso, DAIM & Natuurlijk Tune Addicts.

De early bird tickets zijn inmiddels uitverkocht! Er zijn nog tickets verkrijgbaar via koop tickets.