Partyflock
 

Absoloud Invites The Third Movement

gepubliceerd door , op
Absoloud Invites
30 december 2014
FeestAbsoloud Invites · The Third Movement
Datumvrijdag 3 april 2015
WinactieAbsoloud Invites actiegesloten
LocatieKavka Zappa Site
Neem alvast jullie agenda en markeer 3 april in jullie agenda met een groot kruis, want Absoloud zal op die dag een hele speciale hosting organiseren: Absoloud invites The Third Movement!

Mensen die reeds een Absoloud bezocht hebben, weten welke sfeer en vibe ze kunnen verwachten. Voeg hier dan nog eens één van de meest gerenommeerde labels uit de scene aan toe en je hebt een combinatie die garant staat voor een absoluut succes!

De Antwerpse underground scene zal 3 april volledig ondergedompeld worden in de rauwe sounds van het legendarische label gerund door DJ Promo. Ze kunnen jullie alvast verklappen dat het industrial concept Absoloud dan ook meer beroep zal doen op de rauwere DJs die het label rijk is.

Over de locatie kan al verklapt worden dat het zal plaatsvinden in het JCC Zappa. De locatie is voorzien van een dik soundsystem om de 'underground experience' zo goed mogelijk te maken!

Om haar volgende stap in eventhosting te vieren, heeft de organisatie nog een extraatje voor jullie voorzien! Zo zullen de eerste 100 pre-sale tickets een voucher bevatten waarmee je bij aankomst een gratis consumptie zal ontvangen. De ticketverkoop zal starten op 3 januari voor de prijs van €12,50 (ex fee) en samen met koop tickets is gestreefd de servicekosten maximaal te drukken!

Tenslotte geven ze nog mee dat de line-up systematisch bekend gemaakt zal worden, in de loop van de maand januari. Maar wie Absoloud & The Third Movement kent, weet al wat hij kan verwachten!