Partyflock
 
­ Nederland

The Bomb · Exclusive 5 hours set

gepubliceerd door , op
The ultimate battle van 2015 zal plaatsvinden op 14 maart in de totaal vernieuwde club Eindelijk Weer te Almere. Na maanden van onderhandelingen, meetings en vele concessies is het eindelijk gelukt om het gouden DJ duo Ed Mission & Ko-c te strikken voor een exclusief vijf uurs back to back set.

Het onmogelijke werd mogelijk gemaakt en riders aangepast om een supergeweldig feest neer te zetten met alle toeters en bellen voor de in grote getale verwachte partypeepz voor dit unieke evenement.

Buiten deze twee cadeautjes (Ed & Koos live) zal club Eindelijk Weer iedereen (zowel dames als heren) gratis uitnodigen tot 23.30 om deze unieke sensatie te delen. Natuurlijk, het is niet niks zo'n vijf uur back to back set, dus zijn de giganten volop in training voor dit geweld op 14 maart, zowel fysiek als muzikaal. Club Eindelijk Weer is trots op deze giganten en zal alles maar dan ook alles uit de spreekwoordelijke kast trekken samen met jullie, de gezelligste partypeepz van Nederland.

Parkeren
Eindelijk weer te Almere is per auto uitstekend te bereiken. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur en bovendien voor de nacht gratis.

Openbaar Vervoer
Eindelijk Weer ligt op loopafstand van station Almere Centrum. Vanaf het station sta je binnen 3 minuten voor de locatie.

Let's Party!

2 opmerkingen

Natuurlijk aanwezig !!! :bounce:
Idd een dikke YESSSSSSSS !!! (Y)
Whoop whoop :woeptidoe: