Partyflock
 
­ Nederland

BKJN vs Partyraiser V.I.P. line-up release

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
Met alweer vier edities achter zijn naam maakt de man waar het deze nacht allemaal om draait zich weer klaar voor zijn unieke zes uur durende marathon set. Traditiegetrouw programmeert BKJN Events hier een aantal zalen omheen wat resulteert in een van de dikste line-up's van het jaar! ze hopen dan ook dat iedereen weer klaar is voor het hardste indoor event dat er bestaat, want 24 januari staat North Sea Venue volledig op zijn kop als Partyraiser het startsein geeft van het nieuwe hardcore jaar!

V.I.P.
Op het internet word al druk gespeculeerd over het speciale thema dit jaar. Gezien de vijfde editie en het grote succes is namelijk iedereen V.I.P. deze nacht. Wat dit precies inhoudt, blijft tot de avond zelf een verrassing. Je kunt er van uit gaan dat iedereen als zeer bijzonder en gewaardeerde gast zal worden behandeld en dus net even dé extra service zal krijgen die hij of zij verdient. Daarnaast wordt er gevraagd, ondanks dat er geen officiële dresscode is geadviseerd, jezelf gepast te kleden. Een exclusieve avond als deze wordt vaak druk bezocht door de internationale pers en je wilt er in de bladen toch altijd op je best uitzien!

Beter Partyraiser
Vele dingen zijn er over gezegd en als je er ooit bij bent geweest dan weet je wat het betekent. Partyraiser die van middernacht tot de volgende ochtend 6 uur aan één stuk door staat te knallen op een manier zoals alleen hij dat kan in een locatie die hardcore ademt sinds de dag dat het bestaat. Natuurlijk wordt hij ook dit jaar bijgestaan door de beste artiesten van dit moment en is er als opening van de avond een plek te winnen via een speciale DJ contest waarover hieronder meer. De artiesten die hier optreden zijn de volgende:

Partyraiser (6 hour set)
Partyraiser vs Drokz
Partyraiser vs F. NøIzE Italië
Partyraiser vs Destructive Tendencies Verenigd Koninkrijk
Partyraiser vs The Sickest Squad Italië
Partyraiser vs Nosferatu vs Aggressive
Chaos (warming up)
Contest Winner (opening)
Hosted by: Mc Da Mouth of Madness & Mc Apster

Partyraiser Stylo
Na jaren van mainstream is er dit keer op vele verzoek gekozen voor een tweede grote zaal met nog meer hardcore met een verschrikkelijk lekker tempo. Dat hier de meeste artiesten hun tracks gereleased hebben op Partyraiser Records moge duidelijk zijn en zijn dan ook allemaal groot fan van de man waar het deze nacht om draait.

Repix
The Punisher Frankrijk
Darkcontroller
Wars Industry België
Hardbouncer & Dave Dope
Section Grabuge Frankrijk
Milito
Hosted by: Mc The Russian

Beter Kom Je Niet
BKJN Events Events zal de geheel verbouwde en veel groter geworden linker zijvleugel van de North Sea Venue invulllen met de beste hedendaagse Frenchcore, naast de vele BKJN Events artiesten vind je hier ook exclusieve optredens van The Sneiterheadz & Hungry Beats uit Polen. Een zaal voor echte liefhebbers waar je de volgende artiesten zal vinden:

Bit Reactors Italië
Peacock Records Live
Brutal Jesters Frankrijk
Johnny Napalm
The Braindrillerz Italië
Hungry Beats Zwitserland
The Sneiterheadz live
Hosted by: Mc No-iD

Beter Hard Of Niet
Dit zal zoals vertrouwd geheel in het teken staan van de Terror & Industrial, met artiesten uit alle windstreken presenteren zij de meest duistere kanten van het muzikale spectrum oftewel;
compleet uit je naadje tot het uiterste gaatje met:

I:gor Polen
Tripped België
Angernoizer
The Destroyer Italië
Mithridate
Al Twisted Verenigd Koninkrijk
Mobius


V.I.P. DJ Contest
Partyraiser heeft voor deze V.I.P. editie een zeer bijzondere competitie verzonnen. Speciaal om nieuw talent een mooie kans te bieden, kun je als beginnend artiest een plaats winnen in de line-up van de mainstage! De opdracht is door de eenvoud echter niet gemakkelijk. Ze vragen je een set op te sturen waarin je laat horen hoe naar jou inzicht je deze geweldige nacht hoort te openen. Stuur een mix van maximaal 20 minuten naar: Partyraiser@BKJN.nl met hierin je voor- en achternaam + e-mail adres. Je kunt tot 30 december een mix inzenden waarna Partyraiser zelf de winnaar zal kiezen. Natuurlijk sta je samen met 3 andere vrienden op de artiestenlijst en heb je toegang tot het V.I.P. deck, oftewel een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten!

Limited Tickets
Kaarten voor 24 januari zijn nu nog te verkrijgen via www.bkjn.nl. Koop je entreebewijs op tijd en alleen via het officiële verkoopkanaal. De vorige edities van BKJN Events vs Partyraiser waren allen ruim van te voren uitverkocht en ook dit jaar loopt de voorverkoop net als het feest zelf, boven verwachting hard. Je bent gewaarschuwd.

2 opmerkingen

Huppa zaal 1 en 2 afwisselen word dikke avond!
Waarom geen 'Beter donker dan licht' zaal? Frenchcore is zoooooo standaard..
Zal toch nog twijfelgeval worden hoor deze :yes: