Partyflock
 
­ Nederland

Pre-feestdagen weekend in Magistrat

gepubliceerd door , op
Duikvlucht
18 december 2014
Voor de feestdagen erin knallen houdt Magistrat niet in met zijn line-ups. Het op één na laatste weekend van het jaar zal het weer groot feest zijn in de club die Den Haag weer op de kaart aan het zetten is. Voor de mensen die wat geld willen besparen voor kado's houden ze ook rekening. Beide dagen is het entree tot 01.00 uur gratis.

19 December – Duikvlucht w/ The Tailors, Piotr & Zhan
Duikvlucht is inmiddels een begrip geworden in Den Haag. De Deephouse, House en UK House klanken duiken naar steeds nieuwe wateren. De edities met Buurman & Buurman, Luuk van Dijk, Josh Butler en Rik Fransens zitten nog vers in het geheugen, maar ze duiken vrolijk door! Voor deze editie hebben ze Haagse helden The Tailors gevraagd. Samen met Amsterdams finest Piotr & Zhan , om deze avond te headlinen! Nachtvlucht headhoncho Verdi is gevraagd om de opwarming van deze avond te doen! En omdat Magistrat zelf zo tevreden is met jullie support, is het deze keer voor 01.00 gratis!

20 December – Magistraal w/ Shinedoe (10 years Intacto) _ BPM Collectief
In de benedenzaal staat de Amsterdamse Shinedoe, die met haar label Intacto wereldwijd wordt geroemd. Haar echte Nigeriaanse naam Chinedum betekent zoveel als 'God leidt mij'. Verander het woord god in muziek en je hebt een vrij duidelijk idee waar Shinedoe voor staat. Sinds ze er ongeveer twintig jaar geleden door gegrepen werd is ze namelijk met een niet aflatende en zeer aanstekelijke gedrevenheid bezig met elektronische dansmuziek. Recentelijk bracht Shinedoe haar derde album uit op haar eigen label Intacto dat dit jaar ook nog eens tien jaar bestaat.

Estroe behoeft nauwelijks introductie. Zij is internationaal bekend om haar remixen en producties op labels als Connaisseur, Bedrock, Manual, Cinematique en Tulipa. Dit jaar heeft zij haar nieuwe label Rosedale Records opgericht waar zij muziek uitbrengt van zowel gerenommeerde producers als nieuw talent.

Nicole Rosie is vanuit het ondergrondse steeds meer aan het doorbreken. Bekend van haar Onderstroom en On avonden. Haar sound is diep en donker, wat je niet zou vermoeden bij de aanblik van haar zachte voorkomen

In de bovenzaal zal het BPM Collectief, bekend van diverse events in en om 070, acte de présence geven. BPM Collectief is het vaste duo Ivan Mark en Vidès. Deze sessie wordt versterkt met DJ Rich@rd. DJ's die samen aardig wat meters hebben gemaakt in Nederland en Internationaal, Azië (Bali), Berlijn, Kroatië en Stockholm. De sounds van BPM Collectief zijn te benoemen als DeepWarmTeasingHouseZwoelFunkyTechySexyGroovyHarmonicTechno