Partyflock
 
­ Nederland

Starf*ckerz met Christmas edition in Absoluut Sint Michielsgestel

gepubliceerd door , op
Starf*ckerz
16 december 2014
FeestStarf*ckerz · Christmas Edition
Datumwoensdag 24 december 2014
WinactieStarf*ckerz actiegesloten
LocatieAbsoluut Site
De donkere dagen komen er weer aan, dus is het weer tijd voor een feestje!. Op kerstavond 24 december is Starf*ckerz terug bij Absoluut en vier jee het kerstfeest met een avond vol freestyle en entertainment. Voor deze editie hebben we weer een vette line-up neergezet van house tot de hardere stijlen. Ook deze editie kan je weer all-inclusive drinken voor maar €20!

De line-up
Deze editie wordt niemand minder dan het energieke trio Puinhoop Kollektiv naar Absoluut gehaald! Dit partytrio zorgt voor een verrassende mix tussen trap, moombahton, house, feest en hardstyle. Tijdens het festivalseizoen hebben ze op vele grote festivals laten zien dat hun snelle platenkeuze zomaar tot een polonaise kan uitdraaien. Een perfecte act om van kerstavond een knallend feestje te maken!

Na een lange carrière als dj heeft Tomcio zijn plek gevonden in het draaien van eclectictische muziek. Tomcio zorgt voor een muzikaal avontuur waarin hij je meeneemt door de opzwepende werelden van latin, house, moombahton, eclectic, maar ook de hardere stijlen gaan niet ontbreken.

Nieuw deze editie is een artiest die graag de oudere hardstyle classics uit de speakers laat knallen. Deze editie ga je met Jynical even terug in de tijd met de klappers van toen en nu!

Equalizers hebben vorige editie bewezen de zaal flink los te krijgen met hun vette hardstyle beats. Samen met Voidax, ook een regionaal talent, sluiten ze de avond af met de beste hardstyle.

Eén van de nieuwe namen op Starf*ckerz is Re-Pete. Deze man is geen onbekende in de regio en zorgt net als Sir. V voor een set vol vette EDM house.

Microphonehead ondersteunt deze line-up zal met zijn vocals.

Informatie
Tickets €20 (inclusief bier, fris en wijn) zijn verkrijgbaar via koop tickets, Primera of bij Gasterij de Zwaantjes – Sint-Michielsgestel.
Deurverkoop (mits niet uitverkocht): €25,00

De deuren gaan open vanaf 21.00 uur. Voor de vroege vogels staat er een glaasje champagne klaar!
Voor meer informatie kijk op de website van Absoluut.