Partyflock
 
­ Nederland

HARDFEST breekt wederom record: earlybirds uitverkocht
Profiteer van de busvervoer actieweek

gepubliceerd door , op
HARDFEST
5 december 2014
FeestHARDFEST · Kingsdag Chaos
Datummaandag 27 april 2015
WinactieHARDFEST actiegesloten
LocatieUniversiteit Twente Site
De voorverkoop van HARDFEST ging fenomenaal van start. Alle voorbereidingen hebben ervoor gezorgd dat zowel de website als de wachtrij de grote belasting aankonden. In de korte tijd sinds de start zijn alle beschikbare 5000 earlybird tickets verkocht. Daarmee is voor het derde jaar op rij het voorgaande record ruimschoots verbroken en kan HARDFEST - Kindsday Chaos zich nu alvast gaan opmaken voor een overweldigende derde editie. De regular tickets zijn nu in de verkoop voor € 22,50 ex fee via www.hardfest.nl/tickets.

Busvervoer actieweek
Met meer dan 200 opstapplaatsen is HARDFEST vanuit praktisch iedereen plaats in Nederland makkelijk te bezoeken. Gedurende de periode van één week (10 december 19:00 uur t/m woensdag 17 december) is het mogelijk tegen gereduceerd tarief je complete reis en entree te regelen. Er zijn een beperkt aantal van deze combinatie deals beschikbaar en OP=OP.

Tijdens de actieweek krijg je de volgende korting op een combinatie ticket (regelarticket + busticket):
Event Travel:€10 korting
Party-Vervoer:€10 korting


Regel je vervoer en entreebewijs via hardfest.nl

Nieuw: outdoor stage HARDFEST classics (2000 // 2010)
Verlang jij wel eens terug naar een vette set uit de begintijd van de hardstyle? Op de classics stage word je meegenomen naar de magische periode waarin het allemaal begon! De grootste namen van nu en van toen draaien zorgvuldig geselecteerde tracks uit de periode van 2000 tot 2010. Hoe los het zal gaan op dit podium laten ze aan jouw verbeelding over maar ze beloven je dat hier nog lang over nagepraat zal worden.

Ticketprijs HARDFEST
Earlybird:€15 ex fee [uitverkocht]
Regular:€22,50 ex fee


Line up hardfest 2015
In alfabetische volgorde:


Check: hardfest.nl