Partyflock
 
­ Nederland

22 Maart opent Beachclub Vroeger seizoen 2015

gepubliceerd door , op
2015, The Official Grand Opening Beachclub Vroeger
9 maart 2015
Wat een feest was de closing afgelopen september weer in Beachclub Vroeger. Een fantastisch jaar werd weer afgesloten in Europa's grootste beachclub. Het jaar is bijna ten einde en iedereen weet dat daarna de lente gewoon alweer voor de deur staat. Voordat je het weet, is het dan dus alweer 22 maart en dan zal het strandseizoen geopend worden met een gigantische knal!

Anyday Events organiseerde samen met D&C Music de afgelopen jaren zowel de opening als de closing van Beachclub Vroeger. Ook dit jaar kun je van deze twee toporganisaties weer een hoogstandje verwachten op het niveau dat bij Beachclub Vroeger hoort!

Net als bij de closing staat Mr. Dyna himself weer aan het roer van de line-up die hij persoonlijk geselecteerd heeft. Uiteraard met een extra lange set van de meester zelf!

Dé cadeautip voor de maand december is een 'december-ticket'. Je kunt de hele maand december een kaartje kopen voor maar €7,50! Aangezien je kunt rekenen op een uitverkocht feest, dat in de normale verkoop €17,50 zal kosten, gaat het hier dus om een super aanbieding.

Check 12 december dus vanaf 19.00 uur de 'december-tickets' op anyday-events.com, beachclubvroeger.nl en bij alle Primera winkels in Nederland.