Partyflock
 
­ Nederland

Datum en programma Nachtbrigade Winterparade bekend

gepubliceerd door , op
Nachtbrigade
5 december 2014
Nu de winter officieel op de stoep staat, trekt de Nachtbrigade weer ten strijde. Niet gehinderd door sneeuw, ijzel of kou zetten de Nachtbrigade wederom koers richting een winters festival in Amersfoort, dat je stoutste dromen overtreft. In een omgeving van oude industriële fabrieken, een machtig decor en non-stop beleving in ieder hoekje en gaatje, vindt op 28 februari van 13.00 uur tot 01.00 uur de derde editie van de Nachtbrigade Winterparade plaats.

De Nachtbrigade heeft zich tot de tand toe bewapend met een fijn programma. Eén ding is zeker: met deze muzikale omlijsting is een warme bloedsomloop bij je voeten met -10 zelfs gegarandeerd.



Van 13.00 uur tot 01.00 uur zullen de beste (inter)nationale house/techno DJ's je verwarmen met hun platen. Uiteraard staat de Nachtbrigade ook dit keer weer garant voor de ingrediënten die bezoekers inmiddels van Nachtbrigade kennen. Zo is er ook weer een speciale area voor speciaalbieren, kan je bubbelen in een hot-tub en worden overal je zintuigen geprikkeld. Eind januari wordt het creatieve programma voor de Nachtbrigade Winterparade bekend gemaakt. Tickets zijn € 27,50 en te verkrijgen via www.nachtbrigade.nl.

1 opmerking

Eindbazenfeeeeeeeeeeest!!!!!!!!