Partyflock
 
­ Nederland

Groove Garden start met verkoop earlybird tickets elfde editie!

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 16 mei en zondag 17 mei organiseert Groove Garden alweer zijn elfde editie en uiteraard wordt er gestart met een te gekke earlybird actie!

Na een succesvolle indoor editie afgelopen november kijkt de organisatie van Groove Garden alweer uit naar mei 2015 en om precies te zijn zaterdag 16- en zondag 17 mei. Dat weekend wordt Groove Garden voor de 11e keer georganiseerd en bij het gekkengetal '11' hoort natuurlijk ook een te gekke earlybird actie!

Maandag 1 december begon de voorverkoop van de earlybird tickets voor Groove Garden Festival 2015. Voor slechts € 12,50(!) ben jij er al één dag bij tijdens het leukste outdoor event in Zuid-Limburg. Begonnen in de stadstuin achter de markt in Sittard en inmiddels uitgegroeid tot een twee daags evenement gaat ook in 2015 dit festival weer plaatsvinden op het Voormalig CIOS Terrein.

Net als afgelopen editie gaat de organisatie weer zorgen voor een variërende line-up, coole stages en decoratie en zal er ook weer gewerkt worden met verschillende concepten zodat de festivalganger muzikaal aan zijn- of haar trekken komt.

Dus hou je van een leuk feest en wil je deze elfde editie beleven koop dan snel je earlybird ticket via www.groovegarden.nu/.

1 opmerking