Partyflock
 
­ Nederland

Nog nooit op Royal Splash geweest? Lees dan verder...

gepubliceerd door , op
Ben jij nog nooit op Royal Splash geweest? Wil je er meer van weten? 13 December is je kans! Royal Splash is een feest waar je echt verslaafd aan raakt. Een heel ander feest dan andere en met een ongekende sfeer. Je merkt het al bij binnenkomst: iedereen is uitgelaten en wacht hier al maanden op, De stemming is te vergelijken als wanneer je met een groep vrienden naar een warm land op vakantie gaat. Je wordt er behandeld als VIP met ijsjes, fruit, massage, champagne, chocolade buffet met hapjes et cetera.

Royal Splash heeft meerdere zalen met verschillende soorten muziek. De main zaal is meestal house, electro, techno en tribal. Er is altijd een zaal met freestyle/hardstyle en er is een lounge-gedeelte met echte deephouse dj's.
Er zijn veel verschillende plekken waar je kunt relaxen. Zo zijn er stoombaden, bubbelbaden, kruidenbaden, loungebedden en ga zo maar door. Er is een mooi groot zwembad met supergave glijbanen die allemaal open zijn en er zijn natuurlijk ook gedeeltes waar je niet met je voeten in het water staat. Je mag in badkleding komen, maar uiteraard ook in hippe, sexy zomerkleding. Aan alles is gedacht.

Royal Splash is een uniek feest dat je meegemaakt moet hebben. Het feest wordt maar eenmaal per jaar gehouden, grijp daarom nu je kans om te gaan op 13 december. De kaarten lopen heel hard en omdat er maar een beperkt aantal kaarten te koop zijn, moet je ook niet te lang wachten. De kaarten zijn nu nog te koop voor de normale prijs, maar zal binnenkort omgezet worden in de late bird kaart. Deze kaart is 5 euro duurder. Daarom pak je kans nu nog en koop je kaartje bij koop tickets, bij koop tickets of bij de Primera in heel Nederland. Ook zijn er een aantal kaarten te koop bij WOW uitgaanskleding in Eindhoven.



Voor alle muziekstromen heeft Royal Splash jouw favoriete dj! Bijvoorbeeld Luna, The Darkraver, Deepack, Pavo, Francois, Dr. Rude, Yves, Pavo en Rob voor de ealy hardstyle, freestyle en early rave. Dj's Tony da Groove, Mike S, Ruben Vitalis, Sjaak Koning, Ko-c, Pat-trick, Yves Deruyter voor de house, electro, tribal techno en de dj's Johan D, Lady Saxalott, Marcel S, Remco en Michael Roger voor de deephouse, techouse en lounge-muziek. Ook aan special effecten en entertainment zal het niet ontbreken, want er komt niet alleen een giga lasershow van 14 full color lasers en co2 boosters. Er komen acrobaten, steltlopers en spectaculaire water-acts. Mis dit feest niet! Kijk op Facebook wie er allemaal van je vrienden gaan.

5 opmerkingen

 
Oooo steltlopers, nu kom ik ook!
hele zwembad vol drijvende kwakjes aan het eind van de avond
 
wel handig dat je gewoon in het water kan zeiken en niet naar de wc hoeft te lopen
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 28 november 2014 om 00:56:
wel handig dat je gewoon in het water kan zeiken en niet naar de wc hoeft te lopen


Word er drank geschonke?