Partyflock
 
­ Nederland

Timetable en laatste informatie Alles naar de Klote!! Back in Rotterdam

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag 22 november is het dan eindelijk zover! Alles naar de Klote!! – Back in Rotterdam! De locatie S.U.R. (Social Underground Rotterdam) is helemaal klaar om plaats te bieden aan de velen Hardcore liefhebbers die helemaal los willen gaan op de hardste en lekkerste beats die er zijn! Met extra geluid, lichten en lasers wordt dit een feest in de oude Waterfront wat je niet snel zult vergeten! Alles naar de Klote!! Kaarten zijn te koop voor slechts € 15, (ex. fee) en zijn te koop bij alle Primera winkels en on-line via de website van NRG Events (koop tickets) en via koop tickets.

Bij deze presenteert NRG Events de timetable voor Alles naar de Klote!! – Back in Rotterdam!

  • Early Hardcore &­ Millennium
  • za 23:00 - 00:30:  Nederland hardcore, retro
    Nederland techno
  • zo 00:30 - 01:30:  Nederland hardcore
  • zo 01:30 - 02:30:  Nederland drum & bass, hardcore
  • zo 02:30 - 03:30:  Nederland hardcore
    Nederland hardcore
  • zo 03:30 - 04:30:  Nederland hardcore
  • zo 04:30 - 05:30:  Nederland techno, hardcore


Kaartverkoop
Kaarten voor 'Alles naar de Klote!! – Back in Rotterdam' zijn te koop voor slechts € 15,- (ex. fee) via de website van NRG Events: www.nrg-events.nl (powered by: koop tickets) en via de verschillende social media/party sites. Kaarten zijn ook via koop tickets te kopen via koop tickets. Tickets zijn ook te koop zijn bij alle Primera winkels in Nederland. Kaarten aan de deur kosten € 20,- per stuk.

Trailer van Alles naar de Klote!!
Om alvast goed in de stemming te komen voor zaterdag 22 november bekijk dan hieronder de trailer van Alles naar de Klote!! – Back in Rotterdam!



Warm-up mixen door Para Italia en The Demon Dwarf
Speciaal voor Alles naar de Klote!! Hebben Para Italia en The Demon Dwarf knallende warm-up mixen gemaakt. Beluister hieronder, via de NRG Events Soundcloud pagina, de twee beukende mixen.





Parkeren
Parkeren kan in parkeergarage "Red Apple" Wijnbrugstraat 22, 3011XW, Rotterdam. Vandaar is het 5 minuten lopen naar S.U.R. Ook kun je parkeren rondom de oude haven en de Boompjes waar parkeervakken zijn (na 23:00 is het gratis parkeren op straat)

Openbaar vervoer
S.U.R. is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Blaak. De locatie is gelegen aan De Overkant van de straat richting de Maas en de Willemsbrug. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.bob-bus.nl

8 opmerkingen

Artiest Ysiss
Zin in Zaterdag
Aftellen tot zaterdag!! Zin in (l)
Whoop Whoop! Zin an!

Vanavond een radioshow over dit feest bij Dansen Mag @ WOS radio.
Vanaf 22.00 live, dj set van OCD van 23 tot 00 uur.
www.wos.nl/radio/live of 87,6FM
 
Artiest Richie B
Early Rave mixje van mij ;)

Heel sterk warm-up mixje, Richie B :D