Partyflock
 
­ Nederland

Lang Weekend Las Palmas

anoniem gepubliceerd op
Lang Weekend Las Palmas
24 maart 2004
FeestLas Palmas · Retro Mania
Datumvrijdag 26 maart 2004
LocatieLas Palmas
Het laatste weekend van de maand nadert weer! Oftewel; tijd voor een Lang Weekend Las Palmas!

Retro Mania
Elke laatste vrijdag van maand gaat Las Palmas even terug in de tijd met Retro Mania. Resident Denniz ontvangt weer twee fantastische dj’s die garant zullen staan voor een hele nacht lang de allerbeste houseclassics; Marcella en Eric de Man. Voor slechts € 5,00 kan je vrijdag 26 maart weer even terug naar die spannende tijd van de smileys, de RoXY, de iT en de illegale feesten.

Burn Baby Burn met Smokin' Jo
Elke laatste zaterdag van de maand ontvangen DJ Dame en Jeroenski de allerallerbeste buitenlandse top dj’s tijdens “Burn Baby Burn” in Club Las Palmas in Rotterdam. Zaterdag 27 maart is het de beurt aan het enfant terrible van de mondiale house scene; Smokin' Jo. Haar supersterrengedrag doet echter geen afbreuk aan de fantastische dj sets die ze overal ter wereld laat horen. De vocals en visuals worden respectievelijk door MC Miss Bunty en VJ Ottograph gedaan.

Betty Ford Clinic
Dit event voor “the gay, and very addcited, community” wist in korte tijd uit te groeien tot het zondagavondfestijn van Rotterdam en omstreken. De uptempo beats worden aanstaande zondag 28 maart verzorgd door DJ Dame en Miss Monica en natuurlijk het in Rotterdam wereldberoemde duo Thunderpussy & DD King. Betty Ford wist ditmaal maar liefst twee mc’s te strikken. Zowel MC Nova als MC Miss Bunty zullen tijdens deze editie van Betty Ford alles uit de kast halen om het publiek te trakteren op hun fameuze vocalen.

Meer informatie over Club Las Palmas is terug te vinden op http://www.club-laspalmas.nl

4 opmerkingen

Op zondag is het daar altijd wel erg gezellig,
je kijkt je ogen uit:P
volgende maand maar weer eens kijken :p bij Betty Ford Clinic...
 
Zalk ook maar een opmerking plaatsuh dan???Zulluh we saampies gaan jael??:p
IS DAT GEEN 1 APRIL GRAP DAN? :)

(K) 4 JOU