Partyflock
 
­ Nederland

Nouveau Rave in het Klokgebouw in Eindhoven
Knallend het nieuwe jaar in met Mr. Polska & Friends

gepubliceerd door , op
Woensdag 31 december zal Mr. Polska samen met zijn Nouveau riche familie, zijn muzikale vrienden en duizenden bezoekers knallend het nieuwe jaar in gaan in het Klokgebouw in
Eindhoven. Op 1 januari zal Eindhoven niet meer hetzelfde zijn als o.a. Vato Gonzalez, Billy the Kit, Psyko Punkz, La Fuente, Jebroer en natuurlijk Mr. 'Nouveau Rave' Polska hun ding hebben gedaan.

Mr. Polska & Friends
Tijdens Nouveau Rave nodigt Mr. Polska zijn muzikale vrienden uit om deze speciale avond samen met hem te vieren. Natuurlijk niet op een 'normale' manier, maar op een manier die de naam Nouveau Rave eer aan doet. Denk grote productie, toffe acts en spectaculaire show elementen. Brak wakker worden op 1 januari zal nog nooit zo lekker zijn geweest.

Survival tocht
Speciaal voor Nouveau Rave heeft Mr. Polska samen met I Am Aisha een nieuwe track opgenomen die in december zal uitkomen. Polska zou Polska niet zijn als er daarbij geen toffe muziek video bij hoort. Deze zal over een paar weken live gaan en natuurlijk ook goed gebruikt worden in de promo voor het feest van het jaar: Nouveau Rave.

Get your ticket now
Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar op koop tickets. Earlybirds kosten €25,- en regular tickets kosten €35,-. Wees er snel bij want op = op!

Line up