Partyflock
 
­ Nederland

Zomby en µ-Ziq op 12 december bij Hoax in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 12 december staan Zomby en Mike Paradinas aka µ-Ziq bij Hoax in de Melkweg. Een nieuwe Hoax avond betekent de beste weirdomuziek van de hoogste kwaliteit. Geen gegaap op de dansvloer, maar nieuwe muziek waar je hoe dan ook ongecontroleerd op gaat dansen. Deze 13e editie zijn er twee speciale gasten uit Engeland geboekt: Zomby en µ-Ziq.

Zomby maakte naam met zijn debuutalbum Where Were U In '92. Met zijn laatste album 'With Love' bracht hij een mix van grime, trap en rave, allemaal met een duistere, spooky ondertoon. Zijn echte identiteit is onbekend, maar hij zorgt ervoor dat hij vaak genoeg in het nieuws komt door zijn beruchte internet persoonlijkheid. Alles wat hij doet, doet hij op zijn totaal eigen manier. Dit maakt zijn muziek zo goed. We kunnen alleen maar afwachten wat hij op deze avond gaat doen, maar het zal vast en zeker verassen!

De tweede gast is Mike Paradinas, beter bekend als µ-Ziq. Deze man heeft 9 aliases, 6 groepen, 10 albums en 14 EP's op zijn naam staan en is daarnaast ook de eigenaar van het beroemde Planet Mu label. Een echte muziek veteraan, die al twintig jaar in de voorhoede zit van de experimentele electronische scene en samen heeft gewerkt met onder andere legendes als Aphex Twin.

De residents Know V.A. en muzikale veteraan DJDJ+ zijn aanwezig om de avond in stijl af te toppen.